MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Семінар «Правові засади діяльності ЗМІ під час позачергових парламентських виборів 2007 року»

13.08.2007   
буде проведений Харківським відділенням КВУ 15 серпня 2007 р. - для журналістів Харківщини та Полтавщини

Харківське відділення Комітету виборців України запрошує головних редакторів, відповідальних секретарів і журналістів преси, радіо та телебачення Харківщини та Полтавщини відвідати одноденний семінар "Правові засади діяльності ЗМІ під час позачергових парламентських виборів 2007 року". На семінарі провідні фахівці з питань виборчого права й організації виборчого процесу разом із учасниками семінару детально обговорять такі теми:
1. Законодавче регулювання статусу ЗМІ в ході передвиборної агітації на позачергових виборах народних депутатів України;
2. Обмеження свободи ЗМІ під час виборчої кампанії 2007 року;
3. Фінансовий аспект взаємодії ЗМІ та партій/блоків. Укладання договорів на розміщення політичної реклами.

Семінар планується провести у інтерактивній формі. Також запрошуються представники прес-служб партій для участі в у круглому столі у фінальній частині семінару, де будуть обговорюватись проблеми взаємодії прес-служб учасників виборчих перегонів і журналістів, питання журналістської етики та зміст роботи мас-медіа в день голосування.

Семінар відбудеться 15 серпня 2007 року в конференц-залі бізнес-центру "Телесенс" (м. Харків, вул. Ак. Проскури, 1). До місця проведення семінару можна дістатись автобусом, тролейбусом чи маршрутним таксі від станцій метро "Університет" або "Радянська" (на сел. Жуковського, зупинка "Манеж" або "Телесенс"). Початок реєстрації о 9:30. Тривалість семінару з 10:00 до 15:30. Оскільки кількість учасників обмежена, прохання заздалегідь акредитуватись. Від однієї організації можуть бути присутніми не більше 2-х представників.

За додатковою інформацією звертатись за тел. 8 (057) 7551864, 7199936, +380 (50) 9845680 (керівник проекту - Наталія Слюсар).

/Інформація завдячуючи Артему Коновалову ("Харківський молодіжний портал"),+380 97 9018902,[email protected] /

 Поділитися