MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Гаряча лінія щодо зниклих безвісти“Гаряча кава” або 10 ударів по сідницях гумовим кийком, — як у Первомайської виправної колонії №117 зустрічають новоприбулихЛінія фронтуВ Україні запрацювала ще одна гаряча лінія, де рідним зниклих безвісти надають юридичну допомогуВасиленкове: село, через яке пройшла лінія фронту«Гаряча лінія» для родичів загиблих внаслідок військових дійПовідомлення СММ ОБСЄ щодо поранень цівільного населенняЛінія фронту - межа життя. Троїцьке.Лінія фронту. Лінія життя. ПопаснаХарківська область захиститься від Росії трьома лініями оборониОфіційна «гаряча телефонна лінія» для родичів учасників АТОГаряча тема – Врадіївка – вже другий тиждень в коментарях ХПГГаряча тема – Врадіївка – в коментарях ХПГГаряча лінія з прав тяжко хворихЕксперт: Гарячі лінії не повинні стати лініями збору компроматуРозпочала роботу електронна гаряча лінія з протидії дитячій порнографіїДопомога українцям за кордономПередові технології захисту прав людини від ОмбудсменаПісля закінчення кризи Карпачова додумалась до гарячої лініїМинулої суботи об 11.00 у Мукачевому біля “Інтернет-кафе” (пл. Миру) співробітники УБОЗУ затримали журналіста інтернет-видання www. hotline.net.ua–Гаряча лінія Костянтина Сидоренка

В Україні розпочала роботу еколого-правова гаряча лінія

19.08.2007    джерело: www.unian.net
Еколого-правові консультації у галузі охорони довкілля і захисту екологічних прав надаватимуться провідними юристами МБО „Екологія-Право-Людина”.

Міжнародна благодійна організація „Екологія-Право-Людина”  з 16 серпня започаткувала роботу еколого-правової телефонної гарячої лінії.

Як повідомила кореспонденту УНІАН керівник проектів і програм МБО „Екологія-Право-Людина” Галина Пермякова, еколого-правова гаряча лінія запроваджена в межах проекту OSI (Open Society Institute) для надання юридичних консультацій фізичним та юридичним особам у галузі охорони довкілля, захисту екологічних прав та сприянню розвитку природоохоронної справи в Україні.

Гаряча лінія запроваджується без конкретного строку дії та не обмежується територіально. Еколого-правові консультації надаватимуться провідними юристами МБО „Екологія-Право-Людина”. До роботи впродовж навчального року також залучатимуться студенти юридичного факультету Львівського національного університету  імені Івана Франка, які проходять стажування в організації в межах Клінічної програми для студентів.

Лінія працюватиме в будні дні з 10:00 до 14:00 за телефоном 298-5-888.

 Поділитися