MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Як не продатися розкажуть киянам під стінами Мерії у вересні

29.08.2007    джерело: www.sms.gov.ua

11 фактів торгівлі людьми у столиці зафіксували правоохоронці з початку року. Тоді як за увесь минулий рік подібних злочинів було лише 7. Така тенденція є небезпечною, вважають у Головному управлінні у справах сім’ї та молоді. Тому у вересні на сходах столичної Мерії відбудеться інформативна акція "Не продавайся!".

Кияни зможуть послухати концерт та стати у живий ланцюжок волонтерів. Детальніше розповіла головний спеціаліст відділу сімейної політики Олена Ягова:

"Там буде організована концертна програма. Працюватимуть ланцюжки волонтерів, які будуть розповсюджувати інформаційну літературу і пояснювати людям, якщо виникатимуть якісь питання про таке явище, як торгівля людьми, та як запобігти цьому явищу. Будуть проводитись вікторини, конкурси, виступатимуть дитячі колективи. Буде працювати інформаційний намет, де також можна отримати відповідну інформацію і поцікавитися тим чи іншим питанням, яке взагалі цікавить людей".

 Поділитися