MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Стипендія Джона Сміта

11.09.2007    джерело: www.civicua.org
Аплікаційні форми потрібно надіслати не пізніше 6 листопада 2007 року

Фонд пам’яті Джона Сміта оголошує конкурс на стипендію Джона Сміта 2008. Програма розрахована на молодих лідерів з України, Росії, Вірменії, Молдови, Грузії, Киргизстану та Азербайджану віком від 25 до 35 років.

Програма триватиме 6 тижнів протягом червня-липня 2008 року.

Мета програми поглибити та зміцнити демократичну свідомість та порядок при владі за допомогою навчання в Великобританії та установах, де можна побачити напрацювання демократичних організацій та їх роль у демократичному суспільстві.

Перевага надається юристам, політикам, журналістам, працівникам урядових структур (включаючи органи місцевого самоврядування) та неурядових організацій, що займаються питаннями сприяння демократії, надання рівних прав та соціальної справедливості, або сприяють розвитку демократії.

Аплікаційні форми потрібно надіслати до представництв Британської Ради в Україні не пізніше 6 листопада 2007 року.

Джерело : Фонд пам’яті Джона Сміта

 Поділитися