MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Прокурори у справі Гонгадзе просять суд призначити медекспертизи для підсуднихЛідери громадських організацій просять Ющенка відкликати нагороду ПотебенькаУ світі Ющенка звинувачують у нагородженні людини, яка завалила справу ГонгадзеПотебенько має бути не нагородженим, а покараним – Мирослава ГонгадзеГенпрокуратура розпочинає слідство у справі вбивства журналіста Гонгадзе з чистої сторінкиРада Європи нагадала Ющенку про невиконану обіцянкуЩе один експериментПам’ять загиблих журналістів вшанували вчора у КиєвіДень пам’яті Георгія ГонгадзеАкція до дня загибелі Георгія Гонгадзе в Харкові (ФОТО)Генпрокуратура вже не вважає вбивство Гонгадзе замовним?Прокуратура закінчила слідство у справі ПукачаГенпрокуратура прийшла до Української правдиСпільна заява з приводу десятих роковин загибелі Георгія ГонгадзеСлідство Генпрокуратури: убити Гонгадзе наказав КравченкоСправа Климентьєва приречена, як і справа ГонгадзеВалентина Теличенко: «Замовники вбивства Гонгадзе мають хороші шанси уникнути покарання»21 травня 2010 Георгію Гонгадзе мав би виповнитися 41 рік.Імітація розслідування гучної справиПопри арешт Пукача замовники залишаються недоторканими - 4 звіт по Справі Гонгадзе

Заходи пам’яті Георгія Гонгадзе, які відбудуться у Києві

14.09.2007    джерело: www.maidan.org.ua
16 вересня о 19.00 на Майдані Незалежності журналісти, громадські активісти та небайдужі громадяни проведуть акцію „День пам’яті Георгія Гонгадзе”, де вшанують пам’ять Георгія та інших загиблих журналістів, назвавши їх поіменно

14 вересня об 11.00 в приміщенні Національної спілки журналістів України (вул.Хрещатик, 27а, другий поверх, конференц-зал) відбудеться прес-конференція пам’яті загиблих журналістів. В прес-конференції візьмуть участь голова Національної спілки журналістів України Ігор Лубченко та представник оргкомітету з проведення на Майдані Незалежності 16 вересня о 19.00 акції пам’яті Георгія Гонгадзе та всіх загиблих журналістів.
16 вересня о 16.00 у київській церкві святого Миколи Набережного (вул. Григорія Сковороди, 12) відбудеться панахида за упокій душі Георгія Гонгадзе. За життя Георгій відвідував цю церкву, і саме туди прийдуть його згадати друзі і знайомі, журналісти і просто небайдужі громадяни.
16 вересня о 19.00 на Майдані Незалежності журналісти, громадські активісти та небайдужі громадяни проведуть акцію „День пам’яті Георгія Гонгадзе”, де вшанують пам’ять Георгія та інших загиблих журналістів, назвавши їх поіменно.
На ці заходи запрошуються всі небайдужі громадяни, які шанують пам’ять Георгія Гонгадзе та всіх загиблих журналістів. І, не зважаючи на те, що зараз в Україні проходить виборча кампанія, є величезне прохання до всіх, хто має намір взяти участь в цих заходах, утриматися від використання будь-якої партійної символіки, в тому числі в елементах одягу чи безпосередньо на одязі (футболки, кепки, значки тощо) та агітаційних промов.
Також прохання до тих, хто прийде на акцію на Майдані Незалежності принести з собою квіти, свічками та сірники, щоб взяти участь у спільному запалюванні складеного зі свічок напису.
P.S. Велике прохання до журналістів поширити цю інформацію.
P.P.S. Ще більше прохання до політиків не проводити поблизу проведення заходів пам’яті власних агітаційних акцій з використанням партійної символіки. Будь-який політик може відвідати ці заходи, але набагато моральніше, якщо він це зробить просто як звичайний громадянин.

 Поділитися