MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Через харківський парк Горького може пролягти магістраль

04.10.2007    джерело: www.otb.com.ua
У найбільшому парку Харкова може з’явитися автомагістраль. Постраждає зелена зона.

У парку імені Горького таки може з’явитися магістраль, яка буде поєднувати вулиці Сумську та Новгородську – за розроблення плану будівництва нової дороги проголосували 3 жовтня депутати Харківської міської ради.

Обговорення цього питання тривало більше години. З приводу можна чи ні у парку робити пробивку дороги висказувалися депутати від різних партій і фахівці. Думки розділилися.

Аргументи одних – дорога потрібна, щоб розвантажити вже існуючі, аргументи інших – постраждає зелена зона – доведеться зрубати десять гектарів лісу.

У якій саме частині парку імені Горького буде побудована магістраль між Сумською та Новгородською, як вона буде виглядати і за чиї гроші вона буде прокладена, – дізнаємось найближчим часом.

 Поділитися