MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Харківським журналістам не надали документів на сесії міської ради

09.10.2007   
Георгій Кобзар

Більшості журналістів, які прийшли на сесію Харківської міської ради, що проходила 3 жовтня, не надали відповідних документів.

Представникам ЗМІ роздали лише 6 пакетів документів пленарного засідання ради: порядок денний сесії та проекти рішень. Решта журналістів залишились поза увагою чиновників мерії, й вимушені були спостерігати за ходом сесії, не маючи належної уяви, про що саме йде мова.

Мало  того, того дня відеозображення та звук до приміщення прес-служби, де перебувала більшість журналістів, що представляли друковані ЗМІ (телевізійники знаходились у самій сесійній залі), транслювалися з перебоями, іноді навіть і зовсім зникало.

Прес-служба міськради пояснює незручності «технічними неполадками», які, за її словами, найближчим часом будуть усунені.

Будемо сподіватись, що наступного разу ніяка техніка вже не стане на заваді реалізації журналістами свого права на доступ до інформації.

 Поділитися