MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Семінар «Добре разом або расизм і ксенофобія в українському суспільстві»

02.11.2007    джерело: www.civicua.org
відбудеться 17-18 листопада у м. Харків. Запрошуються до участі представники неурядових організацій, ЗМІ, студенти та всі, кому небайдужа проблема расизму та ксенофобії в Україні і хто має бажання долучитися до вирішення цієї проблеми.
17-18 листопада у м. Харків відбудеться семінар „Добре разом або расизм і ксенофобія в українському суспільстві”. Семінар проводиться в рамках проекту „Добре разом” за фінансової підтримки Європейського молодіжного фонду та в рамках Кампанії Ради Європи „Всі різні – всі рівні”, і в рамках довгострокового проекту „Молодь відкриває нові горизонти”.

Метою семінару є обговорити проблеми расизму та ксенофобії в українському суспільстві в цілому, порівняти ситуації в різних містах та регіонах, а також в інших Європейських країнах; розробити подальші спільні кроки та заходи для боротьби з расизмом та ксенофобією в Україні. Під час семінару будуть представлені результати міжнародної навчальної подорожі, яка відбулася в серпні-вересні 2007 р. в Києві, Львові та Харкові. Також учасники матимуть можливість дізнатися про діяльність міжнародних волонтерських організацій, Service Civil International, та про міжнародні волонтерські проекти.

Запрошуються до участі представники неурядових організацій, ЗМІ, студенти та всі, кому небайдужа проблема расизму та ксенофобії в Україні, і є бажання долучитися до вирішення цієї проблеми. Семінар буде проводитися українською та англійською мовами, в ньому візьмуть участь представники партнерських організацій СВІТ-Україна зі Швеції, Німеччини, Польщі, Молдови, Білорусі та Росії.

Учасникам семінару будуть відшкодовані транспортні витрати в розмірі 70% від вартості квитків, харчування та проживання будуть забезпечені. Внесок за участь – 20 грн.

Для участі в семінарі необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати її за адресою:
[email protected] до 10 листопада. Відібраних учасників буде повідомлено до 12 листопада.

Додаткова інформація: [email protected], тел. 8067 2630926, Юлія Мясищева


Аплікаційна форма

1. ПІБ
2. Адреса
3. Телефон
4. email
5. Орієнтовна вартість проїзду до м. Харків
6. Особливі вимоги, харчування (вегетаріанське-невегетаріанське)
7. Чому ви зацікавлені взяти участь в цьому семінарі, ваші очікування від участі
8. Як ви бачите ситуацію з расизмом та ксенофобією в Україні. Що, на ваш погляд, треба робити, щоб змінити ситуацію.
9. Ваші пропозиції щодо програми семінару.

Будь ласка, заповнену форму надсилайте за адресою [email protected] до 10 листопада.

З питаннями звертайтеся за тією ж адресою, або по телефону 8067 2630926, Юлія Мясищева.


Автор : МВО "СВІТ-Україна"
 Поділитися