MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Заходи пам’яті Георгія Гонгадзе, які відбудуться у КиєвіПрокурори у справі Гонгадзе просять суд призначити медекспертизи для підсуднихЛідери громадських організацій просять Ющенка відкликати нагороду ПотебенькаУ світі Ющенка звинувачують у нагородженні людини, яка завалила справу ГонгадзеПотебенько має бути не нагородженим, а покараним – Мирослава ГонгадзеГенпрокуратура розпочинає слідство у справі вбивства журналіста Гонгадзе з чистої сторінкиРада Європи нагадала Ющенку про невиконану обіцянкуСправу Гонгадзе повернули у довгу шухлядуПідсудним у справі Ґонґадзе пред’явлено додаткове обвинуваченняПрокурори просять для звинувачуваних у вбивстві Гонгадзе від 12 до 14 роківВ.Теличенко: є лише лінива імітація розслідування щодо замовників у справі ГонгадзеСуд у справі Гонгадзе знову перенесли через хворобу підсудногоЛеся Гонгадзе не виключає, що міліціонери, звинувачені у вбивстві її сина, не причетні до злочинуВідбулось останнє засідання у справі Гонгадзе.Убивців Гонгадзе засуджено на 12-13 років. А замовників?Вирок у справі Гонгадзе: остання крапка?Мельниченко знову відмовив ГенпрокуратуріПрокуратура і далі шукає замовників вбивства ҐонгадзеКомитет министров внимательно следит за расследованием убийства Г.ГонгадзеСправа Гонгадзе як емблематичний приклад. Висновки звіту ПАРЄ

Ще один експеримент

28.11.2007    джерело: www.korespondent.net

У Генеральній прокуратурі сподіваються найближчими вихідними провести у Секретаріаті Президента другий слідчий експеримент у кримінальній справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це генеральний прокурор України Олександр Медведько повідомив сьогодні на прес-конференції в Києві, відповідаючи на запитання журналістів.

За його словами, Генпрокуратура звернулася до Секретаріату Президента України з проханням надати можливість провести ще один слідчий експеримент в кабінеті колишнього глави держави Леоніда Кучми.

«В найближчі вихідні, думаю, ми його проведемо», - сказав Медведько.

Відповідаючи на запитання, чи буде під час проведення експерименту присутній Мельниченко, Медведько зазначив, що востаннє він приходив на допит у Генпрокуратуру 14 листопада.

«Якщо буде потрібен, думаю, що піде», - зазначив генпрокурор.

Як повідомлялося, 22 червня поточного року представники Генеральної прокуратури провели у кабінеті глави Секретаріату Президента України Віктора Балоги перший слідчий експеримент у рамках розслідування кримінальної про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

Саме цей кабінет раніше займав екс-Президент Леонід Кучма. Під час експерименту у кабінеті було відтворено попередній інтер’єр.

Під час експерименту, крім слідчих, у приміщенні Секретаріату Президента був присутній екс-майор Державної служби охорони Мельниченко.

За матеріалами УНІАН

 Поділитися