MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Конференція “Формування системи безоплатної правової допомоги в Україні: перші результати та подальші кроки”

05.12.2007   
Конференція відбуватиметься 13-14 грудня 2007 року.

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у Конференції “Формування системи безоплатної правової допомоги в Україні:  перші результати та подальші кроки”, яку організовують Національна Комісія із зміцнення демократії та утвердження верховенства права, Міжнародний фонд “Відродження”, Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива та Правова Ініціатива Відкритого Суспільства.

Мета Конференції – обговорення основними учасниками реформи системи безоплатної правової допомоги ходу реформи в Україні, досвіду пілотних проектів та наступних етапів реформи.

Під час Конференції планується обговорення наступних тематичних блоків:

1.  Реалізація Концепції формування системи безоплатної правової допомоги.

2.  Досвід пілотних проектів у Харкові, Білій Церкві та Хмельницькому.

3.  Іноземний досвід з проведення реформи (Ізраїль, Великобританія, Нідерланди).

4.  Обговорення принципів організації системи безоплатної правової допомоги на основі досвіду пілотних проектів та міжнародного досвіду. Вироблення рекомендацій.

5.  Конференція відбуватиметься  13-14 грудня 2007 року і в ній візьмуть участь, зокрема:

6.  іноземні експерти з Ізраїлю, Великобританії, Нідерландів та представники Правової Ініціативи Відкритого Суспільства,

7.  керівники пілотних проектів як з надання безоплатної правової допомоги у кримінальних справах, так і проектів з надання безоплатної правової допомоги у некримінальних справах,

8.  представники органів державної влади України,

9.  представники недержавних організацій.

Місце проведення: Конференц-центр Президент-готелю “Київський” (вул. Госпітальна, 12).

Реєстрація учасників Конференції  триватиме з 9.00 до 9.30  13 грудня 2007 року.

Всі витрати пов’язані з вашим приїздом, проживанням та участю у Конференції будуть оплачені організаторами ( у випадку пред’явлення проїзних документів).

Прохання підтвердити Ваше бажання взяти участь у Конференції до п’ятниці, 7 грудня 2007 року, надіславши анкету учасника електронною поштою за адресою [email protected] , або факсом +38 044 486 76 29 (з позначкою “для Василини Яворської”).

Надсилання заявки для участі в Конференції не гарантує Вашого включення до списку запрошених. Ви отримаєте додаткове підтвердження факсом чи електронною поштою.

За інформацією щодо Конференції звертайтесь, будь ласка, за телефоном: (044) 482 03 63 (контактна особа: Василина Яворська)

Анкета учасника

  П.І.П.

  Назва організації, посада

  Контактна адреса, телефон

  Електронна пошта

  Дата та час приїзду до Києва

  Дата та час від’їзду з Києва

 

 Поділитися