MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Засуджено капітана міліції, який убив людину в ході «дізнання»

13.02.2008    джерело: www.unian.net

У Криму капітану міліції, який убив людину в ході «дізнання», призначено покарання у вигляді 8 з половиною років позбавлення волі. Крім того, міліціонера, який обіймав посаду дільничного інспектора, позбавлено звання, повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Криму.

"Суд порахував достатніми зібрані прокуратурою Центрального району Сімферополя докази вини працівника органів внутрішніх справ у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст. 365 (перевищення службових повноважень), ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що носить характер особливого мучення, і що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, у березні минулого року в Сімферополі на території приватного домоволодіння дільничний інспектор Сімферопольського райвідділу міліції протягом двох годин мучив жертву. Міліціонеру було недостатньо зізнання робітника у вчиненні крадіжки, він хотів за допомогою наручників і палиці «навчити» «підозрюваного» не красти. Від результатів «виховно-виправної роботи» чоловік помер на місці.

 Поділитися