MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Чи наважиться судова влада ліквідувати виборче порушення в м. Енергодарі

14.02.2008   
Історія перевиборів мера міста

Адміністративний позов

м.Дніпропетровськ пр. ім газети «Правда», 29

Окружний адміністративний суд 49083

 

Позивач: Замковий Володимир Іванович

м.Енергодар вул Курчатова 17 кв.24

 

Відповідач: міська виборча коміся

м.Енергодар, Курчатова,11

 

Зацікавлені особи: Конституційний міський голова І.Морщавка

М.Енергодар Будівельників 22 кв.82

Незаконний міський голова О.Кулібов

м.Енергодар, Курчатова,11 (за місцем перебування)

 

 

До територіальної виборчої комісії м.Енергодар по порушенню моїх конституційних прав і свобод, гарантованих законами і Конституцією держави Україна.

 

На підставі ст.ст. 7, 8, 21, 22, 24, 28, 38, 40, 48, 55, 59, 60, 69 п.30, ст.85 п.5, ст.121, ст.124, ст.141 ч.2, ст.145 Конституції України, ст.1 Перехідних положень Конституції України, ст.12 п.2, ст.79 п.п.1-6 Закону України «Про місцеве самоврядування», ст. 14 п.2 Закону «Про вибори депутатів місцевих рад, сільських, селищних міських голів», ст.ст.2, 6, 18, 19, 27, КАС України, п.3 ст. 18 КАС України.

Не зважаючи на відстань, мені доводиться звертатись до окружного адміністративного суду м.Дніпропетровська оскільки я пенсіонер і не маю коштів для хабарів тотально корумпованим суддям енергодарського міського суду.

Після того, як у листопаді 2007р. виконком оголосив в пресі про чергове необґрунтоване підвищення цін на тепловодопостачання в 2,7 рази, на міському стадіоні відбулися збори жителів міста, на якому я довідався і зрозумів, що причиною зубожіння мого і всіх громадян міста стали, перш за все, злочинні дії міської виборчої комісії, що грубо порушила моє конституційне право на обрану мною чесну владу.

Територіальна виборча комісія передала владу в місті особам, що використовують отриману владу для особистого збагачення, обкрадаючи через завищення цін на комунальні послуги і тепловодопостачання всіх жителів міста. Я зрозумів, що мої Конституційні права порушені міською виборчою комісією м.Енергодар, злочинні дії якої призвели до повалення законної в місті влади. В результаті цього стали тяжкі для мене наслідки: І я довідався і зрозумів, що влада в місті захоплена шляхом обману, шляхом злочинів і відвертого знущання над моїми і всіх громадян міста конституційними правами з боку міської виборчої комісії. А саме:

Своїми діями, порушивши конституційні права громадян нашого міста, територіальна виборча комісія скасувала дію ст. 5,8,19, 22 ,64,68, п. 30 ст.85, п.2 ст.141 Конституції України, незаконно звільнивши усним рішенням законного міського голову та віддавши владу кримінальним елементам, при цьому порушивши в закони та Конституцію України

Я звертаюсь в суд за захистом своїх Конституційних прав, які порушені організованою злочинною групою при сприянні і участі прокуратури, суду, міліції і СБУ, що використовували як інструмент для досягнення своїх злочинних задумів, корумпованих членів виборчої міської комісії. Порушені його права чи ні, громадянин може зрозуміти тільки після того, як вивчить закони і Конституцію України. Багато людей навіть не здогадується, що їхні права і свободи порушуються саме тому, що вони не знають законів і Конституції України.

У чому ж складається нахабне і безпрецедентне порушення конституційних прав жителів нашого міста? Я зробив висновок, що складається воно в тому, що на дострокових виборах міського голови м.Енергодар 12 червня 2005 м терміном повноважень згідно ст.141 ч.2 Конституції України і ст. 12 п2 Закону про місцеве самоврядування ми нарешті вибрали чесну людину, що став піклуватися про жителів міста, не шкодуючи для цього здоров’я і сил. Негайно за рахунок повернення коштів, викрадених через відділ культури була побудована насосна підкачування гарячої води біля світлофора і тепер жителям 1і 2-го мікрорайонів не доводиться мерзнути. Почалися дійсні ремонти житлофонду. З насиджених місць було звільнено злодіїв, що паразитували на жителях міста, Було зупинене підвищення цін на комунальні послуги і тепловодопостачання. Комунальні підприємства стали перетворюватися в рентабельні, таким чином про підвищення комунальних послуг вже не могло бути і мови також у зв’язку з тим, що на ремонт житлофонду І.Морщавка через господарський суд вирвав у НАЕКа 18млн. Була прийнята програма чистої води щоб жителі міста не труїлися цвинтарною водою, насиченою марганцем. Для цього сесія ради під керівництвом Морщавки прийняла рішення фінансувати нове водопостачання не з кишені жителів міста, а за рахунок відповідних коштів НАЕКа, що повинний був згідно рішення виділити на це будівництво 18 млн. грн. Терміново був добудований новий виконком, що розвалювався. Для того, щоб реально здійснити надходження коштів у міський бюджет, для попередження підвищення цін на комунальні послуги і реальне отримання пільг містом-супутником АЕС, І.Морщавка замість брехливих, дурних і пустопорожніх обіцянок шахрая Броннікова про статут 30 км зони, це питання вирішив найпростішим і геніальним шляхом Олександра Македонського: Замість того щоб розв’язувати вузол, він його розрубав: Сесія Міськради прийняла рішення про повернення статусу юридичної особи АЕС, незаконно скасованого колишньою владою. Щоб це дало жителям міста? – Це підвищення зарплати працівників АЕС у два рази, отже збільшення бюджету міста пропорційно в два рази.

Крім цього: кошти АЕС на соцкультпобут залишалися б у місті і про всі підвищення тарифів на комунальні послуги, у місті не могло бути і мови. І ми б уже про це і не згадували, маючи в бюджеті величезні кошти для покриття всіх проблем міста. Місто дійсно можна було посипати золотим піском. Морщавка і сам не крав і закрив усі шляхи для пограбування жителів міста і це дуже не сподобалося тим, хто нас обкрадав. Окрім того, справжній патріот міста і України звернув увагу на порушення ядерної безпеки АЕС, що загрожує Україні новим, ще жахливішим «Чорнобилем-2» та викрадання коштів з АЕС на сотні мільйонів грн., що являється підривом економічної безпеки держави, оскільки викрадені кошти вносяться в собівартість кВт-години і в результаті цього вносяться в вартість товарів та послуг для всіх жителів України

Злочинні угруповання, використовуючи жадібність до грошей одних і незнання законів іншими членами міської виборчої комісії, після прийняття постанови Верховною радою України про проведення чергових виборів народних депутатів України, депутатів місцевих рад і сільських селищних міських голів у тих містах, де термін їх повноважень відповідно до Конституції України закінчилися, про що говорить ст.14 п.2 Закону про вибори, вирішили для того щоб перемінити владу залучити продажних членів виборчої комісії, щедро їх за це винагородивши: після перемоги бандитів над народом, після виборів, деякі члени виборчої комісії, а також прокурор і начальник міліції, раптово розбагатівши, придбали нові дорогі автомобілі. Дотримуючись указівок бандитів, члени виборчої комісії, раптово «забули» Конституцію України, закон про місцеве самоврядування і закон про вибори, прийняли усне рішення про припинення повноважень міського голови ІюМорщавки в зв’язку з проведенням виборів в інших містах і виборами депутатів місцевої ради, тим самим нахабно порушивши Конституцію, закон України про місцеве самоврядування, згідно якого, приводжу витримки з закону: Згідно ст.79 Закону «Про місцеве самоврядування» повноваження міського голови вважаються достроково припиненими у випадку :

1) Його звернення з особистою заявою до відповідної ради про зняття із себе повноважень голови.

2) Припинення його громадянства.

3) З набранням законної сили обвинувального вироку щодо нього.

4) Порушенням їм вимог щодо обмеження сумісності його діяльності з іншою роботою.

5) Визнання його недієздатним, безвісно відсутнім, або оголошеним таким, що вмер.

6) Його смерті.

2. Повноваження міського голови можуть бути також достроково припиненні, якщо він порушує Конституцію, або закони України, права і волі громадян, не забезпечує наданих йому повноважень.

3. Повноваження міського голови при наявності підстав, передбачених частиною другої цієї статті й в інших випадках можуть бути припинені достроково, рішенням місцевого референдуму, або за рішенням відповідної ради, прийнятим шляхом таємного голосування не менше, як двома третинами депутатів від загального складу ради.

5. При наявності рішень суду об визнання розпоряджень або дій селищного, сільського, міського голови незаконними, висновків відповідного комітету, Верховна Рада України може призначити позачергові вибори сільського, селищного міського голови.

Таким чином, як це визначено Конституцією України, і існуючим законодавством, виборча комісія не мала ні найменшого права виносити яке-небудь рішення про припинення регламентованих Конституцією і законами України повноважень міського голови і призначати дострокові вибори міського голови. У її Компетенцію це не входить. Це право належить законодавчій гілці влади-Верховній Раді. Верховною Радою призначені чергові вибори міських рад, голів, термін повноважень яких в інших містах минув, обмовивши в законі (ст.14 п.2) що вибори проводяться там, де термін повноважень відповідно до Конституції закінчився.

Тільки Верховна рада має право призначати дострокові і чергові вибори. Але, маючи гарантії від прокурора і суддів, що вони за цей злочин членів комісії притягати до відповідальності не будуть, члени комісії взявши на себе повноваження Верховної Ради, знову ж усно, не відобразивши в якому-небудь протоколі, прийняли рышення провести незаконне переобрання міського голови. Для того, щоб зробити цей злочин, члени виборчої комісії, звернулися в ЦВК з проханням: «Переконливо просимо призначити вибори міського голови в м.Енергодарі.»

Цей факт говорить про те, що вони знали, що йдуть проти законів і Конституції України, але жадібність до грошей переборола всі поняття про совість і честь. З ЦВК прийшла відповідь, що виборчій комісії потрібно прочитати Конституцію України, закон про місцеве самоврядування і рішення Конституційного суду та ними користуватись. Одержавши по морді від ЦВК і знаючи про те, що позачергові вибори у місті Енергодар, тобто там, де термін повноважень міського голови відповідно до Конституції не закінчилися і дострокові вибори в Енергодарі Верховна Рада не призначала, відпрацьовуючи гроші мафії, члени виборчої комісії, наплювавши на всі заборони, за підтримкою підлих і продажних суддів, прокуратури і СБУ, прийняли усне рішення про припинення повноважень законного міського голови І.Морщавки.

26-го березня й у зв’язку з цим почали дії по його переобранню і фактичному незаконному призначенню на посаду міського голови ставленика ядерної мафії О.Кулібова, причетного до розкрадання 11 млн. грн. із Запорізької АЕС. У цей час з посади голови комісії був відкликаний за ці дії голова комісії О.Яровий, але діючи за завданням злочинних угруповань, без призначення повноважним органом – міською Радою, яка призначає голову, посадові обов’язки голови комісії незаконно привласнив собі, той, що купив після виборів автомобіль-заступник голови комісії С.Ф.Оленський. Маючи незаконні повноваження, а також «подяку» від ядерної мафії, виборча комісія дозволила О.Кулібову використовувати засоби і кошти Запорізької АЕС для своєї виборчої кампанії. Десятки тисяч агіток , що брехливо вихваляють О.Кулібова, були видрукувані в друкарні ПО АЕС для обману й обдурювання жителів міста. За законом було покладено негайно зняти Кулібова з реєстрації, але виборча комісія ніяких мір не прийняла.

Роблячи злочин проти міської громади і діючи винятково в інтересах не закону, а злочинних елементів, що жадають обкрадати місто, одержавши владу, міська виборча комісія включила до списку депутатів міськради кандидатів по підроблених протоколах, допустила до участі у виборах депутатів навіть незареєстровану в Енергодарі партію «Центр». На виборах депутатів міськради і міського голови, стараннями міської виборчої комісії перемогу над народом одержав директор ринку М.Козаков зі своєю командою, яка оптом вступила до партії регіонів, а також відповідно до отриманих «Квитків» – кількості отриманих грошей, третя частина депутатських мандатів «по чесному поняттю» дісталася соціалістам: прогресивним і непрогресивним. Комуністам голосів взагалі не наділили за домовленістю з їх місцевим керівництвом і тепер у міській раді засідають депутати від цього віртуального блоку партій, а інша третина депутатів сформована з працівників ринку, які належать до команди колишнього директора, а тепер власника ринку – Козакова, який він захопив в результаті фактичної рейдерської атаки разом із своїми депутатами так само безкарно, як і владу в місті, користуючись ринковими відносинами з «правоохоронцями» . Міська виборча комісія приймала документи на реєстрацію учасників виборчого процесу-майбутніх представників громади навіть без протоколів зборів цих неіснуючих партій, порушуючи Закон про вибори і постанову ЦВК від 25.01.2006 №284 про порядок ведення діловодства. Міська комісія, усупереч законодавству відмовилася зробити запит у міліцію про судимості кандидатів у депутати, а начальник міліції С.Маслов порушивши закон, відмовився давати міському голові І.Морщавці інформацію про судимості кандидатів. Таким чином, четверта частина сьогоднішніх депутатів є особами, що перебували на момент виборів під слідством, раніше судимим та маючими інші «непорозуміння з законом.

Керівництво міської виборчої комісії в особі С.Оленського і Р.Дудося на всі заяви про порушення закону про вибори, порушення Конституції і законів України, реагувати відмовилося.

Більшість жителів міста в бюлетенях з виборів міського голови в тому числі я та всі мої знайомі голосували «проти всіх» Згідно закону «Про вибори» ст.73 п.2 у випадку коли найбільше голосів буде «проти всіх» міським головою залишається діючий голова. Тобто навіть при брутальному порушенні Конституції та законів України, в зв’язку з тим, що бюлетенів «проти всіх» було найбільше, міським головою залишався І.Морщавка. Але вибори так нахабно фальсифікувались, що запланований криміналітетом ядерної мафії О.Кулібов про якого в місті навіть ніхто не чув і не бачив, раптово отримав третю частину голосів виборців.

Ядерна мафія була незадоволена також тим, що розуміла, що справжній мер ніколи б не підписав сховище відходів ядерного палива, незаконно організоване в Енергодарі для звезення ядерних відходів через велику кількість порушень ядерної безпеки.

Що це брутальна фальсифікація відомо всьому місту, оскільки знайти сьогодні тих, хто голосував за Кулібова неможливо. Їх-одиниці. Переважна більшість-більше половини жителів міста стверджує що ставила в бюлетені на міського голову позначку в останній клітинці – «проти всіх».

Не зупиняючись на скоєних злочинах, після того, як було об’явлено про перерахування голосів, прекрасно знаючи, що в скриньках з бюлетенями зовсім інші результати, ніж у сфальсифікованих протоколах, виборча комісія пішла на наступний тяжкий злочин: Виборча комісія, довідавшись про можливе перерахування бюлетенів, порушила закон про вибори, розкрила пакети і мішки з бюлетенями, доставлені в міську виборчу комісію і замінили частину бюлетенів для приховання слідів злочинів-фальсифікації, зробленої на ділянках їх спільниками з дільничних виборчих комісій. Під керівництвом Р.Дудося і С.Оленського, усі скриньки, пакети та мішки з бюлетенями і виборчою документацією були розкриті, частина дійсних бюлетенів з дійсним волевиявленням енергодарців була знищено і замінена на потрібні бандитам.

Але скриньки та пакети з-під дійсної документації з наклеєними на них контрольними талонами і з підписами членів виборчих дільничних комісій злочинці, не встигнувши знищити, винесли на чорний хід виконкому, де вони і були виявлені. Я особисто оглядав розідрані мішки, пакети та скриньки, в яких була виборча документація, яка надійшла з дільниць і тому я особисто являюсь свідком злочину.

Судді, прокурор і начальник міліції разом з начальником СБУ відмовилися розглядати заяви жителів міста про викрадання бюлетенів. У такий спосіб зробивши всі можливі злочини, порушивши Конституцію України, виборча комісія міста поставила нам злочинну владу, скасувавши наші Конституційні права на законну і чесну, нами обрану владу

Своїми діями територіальна виборча комісія скасувала дію, п.2 ст.141, ст. 5, 8, 19, 22, 64, 68, ст. 85 Конституції України. Без відповідного рішення суду, Верховної Ради України і проведення референдуму про припинення повноважень міського голови І.Морщавки, усним рішенням звільнила його з роботи – обраного міського голови, зловживши владою і привласнивши в такий спосіб повноваження народу, державних і судових органів влади, до компетенції яких належить рішення питання про дострокове припинення повноважень міського голови, визначених Конституцією України .

Неправомірно перебравши на себе повноваження Верховної ради України, що має конституційне право на призначення термінових і дострокових виборів, міська виборча комісія, без будь-якого документу, навіть не приймаючи особисто комісією рішення про проведення дострокових виборів міського голови,» провела процедуру дострокових виборів міського голови в місті Енергодар Запорізької області, зробивши, безпрецедентне по своєму нахабству, порушення конституційних прав моїх особисто, як громадянки України – жителя міста Енергодар і всіх жителів міста .

Незаконність і запланована злочинність дій Територіальної виборчої комісії полягає в тому, що: Дії територіальної виборчої комісії з переобрання міського голови суперечать ст. 141 ч.2 Конституції України ст. 14 п.2, ст. 80 Закону України про чергові виборах місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, ст.12 п.2, ст. 79 Закону про місцеве самоврядування.

Конституцією України і законом про місцеве самоврядування виписані термін повноважень і виняткові підстави припинення повноважень міського голови.

Діючи в порушення Конституції і законів України, територіальна виборча комісія обмежила термін повноважень міського голови 26 березня 2006 року, тобто в день проведення чергових виборів, порушивши Конституцію і закони України, скоротивши в такий спосіб термін повноважень міського голови м.Енергодар передбачених Конституцією України з чотирьох років до дев’яти місяців, на яке вона не мала права .

 Я особисто та інші громадяни міста обрали міським головою Морщавку Івана Євгеновича з терміном повноважень згідно ст. 141 п.2 Конституції України на термін чотири роки. Безпідставно призначаючи позачергові перевибори міського голови м.Енергодар, виборча комісія порушила наші права, що гарантуються ст.22 Конституції України і є непорушними, порушивши і ст. 68 Конституції України, незаконно і злочинно скасувала наші права.

Дії міської виборчої комісії з незаконного дострокового припинення повноважень діючого міського голови і незаконне зняття його з роботи, привели до тяжких для мене наслідків: бандити, що одержали владу з брудних рук виборчої комісії, як переможці, обклали переможених жителів міста контрибуцією, підвищивши безпідставно ціни на комунальні послуги і тепловодопостачання в кілька разів, розпочавши відвертий грабіж міського майна. Мені доводиться рахувати кожну пенсійну копійку , але нова, незаконна влада, безпідставно, користуючись корумпованістю прокурора і суддів, що нахабно закривають очі на відверте пограбування міста, підвищила тарифи на комунальні послуги в кілька разів. Навіть тим громадянам, що не мають економічних знань. зрозуміло, що для того, щоб підвищити тарифи на комунальні послуги в кілька разів, необхідно, щоб усі складові тарифу також раптово підвищилися в кілька разів. Один з кращих ринків України всупереч всім існуючим законам за рішенням ради забрав собі М.Козаков, голова місцевої партії регіонів. Я навіть не сподівався, що злочинні дії міської виборчої комісії приведуть до таких жахливих для міста наслідків: фактичного захоплення місцевої влади в повному обсязі злочинними кланами. Новий незаконний власник ринку, він же колишній директор комунального підприємства М.Козаков, різко підвищив ціни на послуги ринку для громадян, що реалізовують нам товари. Останні у свою чергу внесли додаткові драконовські побори у вартість свого товару. Результат злочину комісії – в Енергодарі ціни на ринку найвищі в Україні. І я, роблячи покупки на ринку, змушена платити за злочини виборчої комісії. Тепловодоканал «увігнали» у 18 млн. боргів і тепер, об’явивши його збитковим, приймають рішення про передачу його в «концесію» членам свого угруповання, тобто фактично викравши його в громади, вирішили його привласнити безкоштовно, як ринок. Нечувано! Але ціни на тепловодопостачання в Енергодарі, де тепло з АЕС та ТЕС утилізується, стали вищими, ніж в Запоріжжі, де теплопостачання здійснюється за рахунок спалюванням дорогого газу.

Не бажаючи утримувати злочинну владу на своїй шиї і платити їй щомісячну контрибуцію, я і звертаюся в суд за відновленням свого конституційного права на чесну владу, чітко розуміючи, що тільки законно обраний народом, чесний міський голова І.Морщавка, звільнений з роботи усним рішенням комісії, в змозі забезпечити мої конституційні права і захистити мене і всіх городян від бандитського бєспредєла.

Бєспредєл став можливим через корумпованість суддів Енергодарского міського суду, яка беззаперечна і про що я маю численні докази: Вже рівно рік суддя Енергодарского суду О.Федоренко розглядає позов щодо незаконного встановлення безпідставно завищених тарифів на комунальні послуги, не призупинивши незаконне рішення виконкому. Енергодарські судді відмовляються розглядати позови громадян міста по визнанню незаконним рішення Енергодарської міської ради по передачі міського ринку гр-ну М.Козакову, здійсненого з порушенням законів. Міська громада на загальноміських зборах виразила недовіру суддям Енергодарського міського суду І.Ткаченку, О.Федоренку та О.Пахоменку за незліченні незаконні ухвали, рішення, постанови та прийняла рішення направити звернення міської громади до міністерства юстиції та комітету ВР з питань правосуддя по припиненню їх злочинів та повноважень, а також притягнення їх до кримінальної відповідальності за ст .375 ч.2 КК України. Це виключає їх участь у розгляді справи, оскільки за бідністю я не маю коштів для оплати їх комерційних послуг а тому я висловлюю недовіру вищеназваним суддям, оскільки сподіватись на те, що вони перевиховались нема жодної надії.

Я розумію, що злочинні структури, що захопили владу в місті, порушивши не тільки закони і Конституцію України а й викравши виборчу документацію, понесуть «збитки» у десятки мільйонів, якщо суд винесе рішення, яке відповідає законам і Конституції України. Ці структури не будуть шкодувати коштів для підкупу суддів, щоб вони, як завжди, «замилили» справу і відтягували терміни її розгляду. Красномовний приклад: 29-го січня судді енергодарського суду повинні були розглядати подібний адміністративний позов гр-на С.Пєсоцького. До будинку суду з’явилась величезна кількість людей. Суддівська колегія взяла самовідвід в повному складі і заявила, що передасть справу до якогось іншого суду.

Чітко розуміючи, що злочинці зацікавлені в тому, щоб суд не розглядав справу по суті, тому, що повернення незаконно звільненого міського голови на роботу унеможливить обкрадання ними народу, та не дасть їм знищити через свою жадібність Україну, влаштувавши новий «Чорнобиль-2», а тому я і змушений звертатись до окружного адміністративного суду м. Дніпропетровська, сподіваючись на його чесність та незалежність від ядерної мафії та наших бандитів.

Пишу все докладно тому, що я розумію, що мафія кинеться терміново робити все можливе, щоб не допустити поновлення законів і Конституції в ядерному серці держави і щиро прохаю дніпропетровських суддів терміново розглянути позов, поки ядерна мафія зайнята своїми «розборками» в зв’язку зі зміною керівництва незаконного об’єднання НАЕКу «Енергоатом» Кожний день перебування при владі бандитів, наносить жителям міста додаткові збитки.

Керуючись Законом про місцеве самоврядування, ст.ст. 1, 2 п.2, ст. 79 п.1, п.2, п.3, п.4, п.5, п.6, ст. 5, 8, 19, ст. 21 22, 24, 38, 41, 48, 55, 60, 64, 68, п. 30 ст. 85. 124, 141 ч.2 Конституції України ст.ст.1, 4 п.2, ст .80 Закону «Про вибори», ст. 2, п.п. 1,2,3 КАС України: ст. 4 п.2, ст. 6 п.п.1-3, ст. 8 п.п. 1-4, ст. 9 ЦК України: п.п. 1-2,4,ст.17 п.1,ст.104, ст2,3,15,16,17,21,22

 

Прошу:

Визнати факт порушення міською виборчою комісією моїх конституційних прав, визначених ст.141 п2 Конституції України

Визнати факт порушення міською виборчою комісією ст. 12 п2, ст.79п 1-6 Закону про місцеве самоврядування»

Визнати факт порушення ст.14 п2 Закони про вибори міських, селищних, сільських голів.

Визнати вибори міського голови м.Енергодар 26 березня 2006 р. незаконними.

Визнати факт допуску керівництвом міської виборчої комісії до участі у виборах неіснуючих і незареєстрованних в Енергодарі політичних партій, віртуальні члени яких стали депутатами міської ради.

Визнати факт участі в виборах депутатів міської ради блоків партій по підробленим документам, які не мають юридичної сили.

Визнати факт фінансування виборчого процесу для обрання гр-на О.Кулібова міським головою за рахунок викрадених державних коштів керівництвом АЕС (АЕС – державне підприємство: директор АЕС В.Тищенко)

Визнати факт незаконного розкриття виборчої документації керівництвом територіальної виборчої комісії та знищення документів в оригіналі.

Визнати факт підробки протоколів дільничних виборчих комісій керівництвом територіальної виборчої комісії та як результат-акт підробки підсумкових протоколів по обранню міського голови та депутатів міської ради .

Визнати недійсним протокол результатів виборів, затвердженого міською виборчою комісією про обрання міським головою м.Енергодар гр.О.Кулибова.

Припинити повноваження О.Кулібова, як міського голови м.Енергодар, як отримані з порушенням Конституції і законів України, злочинним шляхом.

Визнати наказ гр .О.Кулібова про своє призначення міським головою незаконним

Визнати незаконним та скасувати розпорядження незаконного міського голови О.Кулібова про звільнення законного міського голови І.Морщавки

Визнати недійсним протокол результатів виборів депутатів Енергодарского міської ради.

Визнати недійсними повноваження депутатів Енергодарского міської ради, як отримані злочинним шляхом.

.На забезпечення моїх конституційних прав і свобод, мого і громадян міста конституційного вибору, здійсненого в 2005р, відновити на роботі законного міського голову І.Морщавку, незаконно звільненого міською виборчою комісією.

 

5-го лютого 2008 року

Громадянин України, житель міста Енергодар Замковий Володимир Іванович

 Поділитися