MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Пам’ятку пацієнта – кожному

12.03.2008   
Цю пам’ятку підготували юристи і медичні експерти «Харківської правозахисної групи» та «Міжнародного товариства захисту прав людини - Української секції

В ролі пацієнта хоч інколи перебуває кожен із нас. Роль ця важка не тільки тому, що хвора людина прагне і потребує допомоги, а й через наше суперечливе медичне законодавство. Проте, це законодавство необхідно знати і лікарям, і, в першу чергу – пацієнтам.

Цю пам’ятку підготували юристи і медичні експерти «Харківської правозахисної групи» та «Міжнародного товариства захисту прав людини - Української секції» за сприяння Міжнародного Фонду «Відродження» з метою довести до громадськості відомості про основи українського законодавства, яке стоїть на сторожі прав пацієнтів.

Пам’ятка вийшла в друк у видавництві «Права людини». Ми не заперечуємо проти копіювання та розповсюдження інформації, що міститься у пам’ятці, за умови посилання на видавництво та спонсора.

Бажаємо всім найкращого здоров’я!

Колектив авторів

doc-file (68.608 kb)
 Поділитися