MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Учителів Харкова вишикують проти НАТО за рознарядкою

03.04.2008   
Георгій Кобзар
У Харкові в деяких школах використовується адмінресурс для того, щоб залучити представників закладів освіти до участі в антинатовському мітингу, що організовує 3 квітня Партія регіонів

Як повідомляє Прес-служба Харківської обласної організації партії «Реформи і Порядок», у Харкові в деяких школах використовується адмінресурс для того, щоб залучити представників закладів освіти до участі в антинатовському мітингу, що організовує 3 квітня Партія регіонів.

З відповідним зверненням ПРПісти звернулися до обласного управління СБУ:

 

03 квітня 2008 року

Начальнику Управління

Служби безпеки України

в Харківській області

п. А. Мухатаєву

 

Звернення

Про використання адміністративного ресурсу у Харкові

 

До приймальні Харківської обласної організації партії «Реформи і Порядок» надходять звернення вчителів про примушення їх до участі у мітингу проти НАТО, який організовує Партія регіонів 3 квітня у Харкові.

Окремі директори шкіл Фрунзенського, Московського та Дзержинського (зокрема школа №116) районів зобов’язують узяти участь у заходах по 20 представників від закладу.

Кількість таких звернень дає нам підстави говорити про організований характер вказаних грубих порушень прав людини і Конституції України з боку керівництва міста.

Просимо Вас вжити заходів щодо припинення незаконної протиправної діяльності і недопущення порушень в майбутньому.

Харківська обласна організація партії «Реформи і Порядок»

 Поділитися