MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Профільний парламентський Комітет рекомендує призначити позачергові вибори у Харкові

07.04.2008    джерело: portal.rada.gov.ua

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування рекомендує парламенту прийняти в цілому проект постанови «Про призначення позачергових виборів депутатів Харківської міської ради та Харківського міського голови»

На засіданні Комітет розглянув проекти постанов Верховної Ради України «Про призначення позачергових виборів депутатів Харківської міської ради та Харківського міського голови» (реєстр. №2228) і «Про призначення позачергових виборів Харківського міського голови» (реєстр. №2228-1). Заслухано також інформацію робочої групи Комітету на виконання доручення Голови Верховної Ради України А. Яценюка щодо звернення голови Харківської обласної державної адміністрації А. Авакова від 24.12.2007 року про призначення Верховною Радою України позачергових виборів Харківської міської ради та Харківського міського голови.

Під час обговорення проектів члени Комітету ухвалили рішення рекомендувати парламенту прийняти за основу та в цілому проект постанови (реєстр. №2228), внесений народним депутатом О. Ляшко, та призначити позачергові вибори Харківського міського голови та депутатів Харківської міської ради на неділю 15 червня 2008 року.

Крім того, доручено робочій групі Комітету продовжити роботу щодо вивчення діяльності Харківського міського голови та Харківської міської ради та направити інформацію цієї групи в Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань розслідування обставин щодо фактів порушення Конституції України, законів України у сфері тарифних, майнових, земельних, бюджетних та фінансових відносин Харківським міським головою Добкіним Михайлом Марковичем та секретарем Харківської міської ради Кернесом Геннадієм Адольфовичем при виконанні ними службових обов’язків, яка утворена від 07 березня 2008 року.

 

Дивись також:

Парламент взявся за Добкіна

 Поділитися