MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Стороннім» вхід на сесію заборонено

16.04.2008   
Георгій Кобзар
Олександра Гаврилова, помічника народного депутата Шевченка А. не було допущено на чергову сесію Харківської міської ради

Олександра Гаврилова, помічника народного депутата Шевченка А. не було допущено на чергову сесію Харківської міської ради, яка відбулась 16 квітня 2008 року. Про це повідомила прес-служба Харківської обласної організації партії «Реформи і порядок».  

Як вважають представники ПРП, такими свавільними діями представників міськвиконкому порушено статті 3 і 4 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за якими будь-які обмеження права громадян України на участь у місцевому самоврядуванні забороняються, а органи місцевого самоврядування діють на засадах законності, гласності та народовладдя.

Керівництво Харківської міської організації ПРП спрямувало відповідну заяву до Прокурора Харківської області В. Сінчука та начальника Головного управління МВС в Харківській області С. Крижановського з вимогою «зобов’язати Добкіна М. та Кернеса Г. дотримуватися законності при організації роботи Харківської міської ради».

Цікаво, що 21 сесію Харківської міської ради 5 скликання, харків’яни традиційно могли подивитися в прямому ефірі на трьох телеканалах. А от пройти до сесійної зали, як виявляється, вдалося навіть не кожному помічнику нардепа. Виходить, що приймати участь у самоврядуванні харків’янам легше «по ящику».

Аби ще можна було цю владу якось вимкнути пультом дистанційного управління…

 

Дивись також:

Сесія міської ради – військова таємниця?

 

 Поділитися