MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Харкові – правозахисні дебати

21.04.2008   

26 квітня в НТУ «Харківський політехнічний інститут» проходитиме ІІ відкритий молодіжний правозахисний турнір із парламентських дебатів «Права молоді на кожний день: студент вчора, сьогодні, завтра» в рамках Кампанії підтримки студентського самоврядування за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США в Україні.

Формат дебатів – «політичні парламентські». Мова турніру – російська, українська.

Запрошуються студенти та вузівські викладачі м. Харкова, активісті учнівського та студентського самоврядування, небайдужа молодь, представники органів влади й організацій громадянського суспільства, ЗМІ.

Вхід для ЗМІ, гостей і глядачів вільний. Участь безкоштовна. Роздавальні матеріали та перерва на їжу забезпечуються.

За додатковими відомостями звертайтеся до Дмитра Тарана за тел. +380 97 9927080.

Кампанія підтримки студентського самоврядування реалізується Східноукраїнським фондом розвитку демократії, Громадським інформаційно-аналітичним Центром для молоді, Харківською обласною громадською молодіжною організацією «Зебра» та Студентським парламентом НТУ «ХПІ» за підтримки Фонду розвитку демократії Посольства США в Україні.

 

За інформацією Громадського інформаційно-аналітичного Центру для молоді

 

 

 Поділитися