MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Електронна бібліотека Рішень Європейського Суду з прав людини українською мовою

15.05.2008   
Тетяна Яцків

Рішення Європейського Суду з прав людини щодо права на об’єднання українською мовою тепер доступні у електронній бібліотеці проекту Товариства сприяння українсько-польській співпраці у галузі юридичної освіти і науки  на Інтернет-виданні «Юриспруденція on-line».

  З вересня Товариство сприяння українсько-польській співпраці у галузі юридичної освіти та науки реалізує проект «Громадський моніторинг та консультування з питань державної реєстрації та відносин громадських організацій, релігійних організацій, профспілок, благодійних організацій з контролюючими органами влади як передумова реалізації та захисту права громадян на об’єднання у партнерстві із *Інформаційно-правовим Центром «Наше право" та Інтернет-виданням «Юриспруденція оn-line" за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження".

  Юристи та експерти проекту надають безкоштовну правову допомогу особам, які мають намір створити та зареєструвати громадську, благодійну, релігійну організацію чи профспілку,  громадським організаціям, у тому числі молодіжним та дитячим громадським організаціям, благодійним організаціям, профспілкам, релігійним організаціям, громадянам щодо реалізації та захисту права на об’єднання, здійснюють моніторинги та дослідження. Щомісяця колективом проекту готується та поширюється випуск Електронного правового дайджесту для громадського сектору.

  Експертами та правниками здійснено переклад та узагальння усіх Рішень Суду щодо статті 11 Конвенції про захист прав та основних свобод людини, які прийняті з вересня місяця до цього часу. Вони пубілкувалися у відповідних номерах Електронного правового дайджесту для громадського сектору. Сьогодні вони доступні для перегляду та скачування у бібліотеці проекту, яка підтримується Інтернет-виданням «Юриспруденція on-line» (http://lawyer.org.ua/?i=267).

 Поділитися