MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

18 травня в Україні День пам’яті жертв політичних репресій

16.05.2008   

18 травня 2008 року відповідно до Указу Президента України від 21 травня 2007 року № 431 "Про заходи у зв’язку з 70-ми роковинами Великого терору – масових політичних репресій 1937 – 1938 років" в Україні відзначатиметься День пам’яті жертв політичних репресій.

Цього дня, по рекомендаціях Секретаріату Президента, будуть приспущені Державні Прапори України на будівлях органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

В Харкові, згідно з повідомлення Харківської обласної адміністрації буде обмежено проведення розважальних заходів і спортивних змагань, повинні бути внесені зміни в програми радіо і телевізійних каналів.

15 травня 2008

Наш коресп.

 Поділитися