MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Конкурс для представників ЗМІ та НУО

26.06.2008    джерело: www.civicua.org
на участь у навчальному семінарі «Школа комунікації». Кінцевий термін подання заявок – 5 липня 2008 р

Проект «Вчимося комунікації», який реалізується Центром АХАЛАР ( Чернігів) за підтримкою Фонду ім. Стефана Баторія (Польща), оголошує конкурс для представників засобів масової інформації та українських неурядових організацій (НУО) на участь у навчальному семінарі «Школа комунікації».

Проект Центру АХАЛАР «Учимося комунікації», працює в напрямку зміцнення співпраці та порозуміння між засобами масової інформації та українськими неурядовими організаціями для підвищення інформованості громадян про дії „третього сектору" та громадської довіри до нього .

Учасники, що успішно пройдуть програму семінару, будуть запрошені до участі в стажуванні в найбільш відомих варшавських ЗМІ та НУО в серпні цього року.

Кінцевий термін подання заявок : 5 липня 2008 р.

Запитання та запити щодо пояснень
тел./факс (0462) 677 312
тел. (0462) 614 693

Будь-які запитання та / чи запити щодо пояснень стосовно цієї заявки мають бути подані у письмовому вигляді та направлятися електронною поштою за адресою: [email protected] не пізніше, ніж до 17:00 4 червня 2008 р .

Детальніша інформація про проект в додатку - doc-file (39.936 kb)

 Поділитися