MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Мінську розігнали опозиційну акцію

15.07.2008    джерело: www.5tv.com.ua

Білоруські правоохоронці розігнали опозиційну акцію у центрі Мінська. Кілька десятків людей прийшли висловити підтримку затриманим у зв’язку з вибухами 4-го липня. Міліція оточила мітингувальників у коло і витіснила з Жовтневої площі столиці - повідомляє "Інтерфакс".

Досі залишається таємницею, скількох осіб арештували білоруські спецслужби. Правоохоронці не дають коментарів, посилаючись на таємницю слідства. Колеги затриманих наполягають - у СІЗО перебуває щонайменше семеро людей. Це троє активістів Білоруського народного фронту, і четверо колишніх членів організації "Білий легіон". Це націоналістичне радикальне угруповання, яке білоруська влада заборонила 11 років тому. Вибухи у Мінську пролунали під час концерту до Дня незалежності Білорусі. Близько півсотні людей зазнали поранень.

 Поділитися