MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Суд заборонив «Євразійську спілку молоді»

10.11.2008    джерело: human-rights.unian.net
6 листопада Харківським окружним адміністративним судом прийнято Постанову про задоволення позову Прокуратури Харківської області та примусовий розпуск Харківської обласної ГО «Євразійська спілка молоді».

6 листопада ц.р. за матеріалами СБ України Харківським окружним адміністративним судом прийнято Постанову про задоволення позову Прокуратури Харківської області у повному обсязі та примусовий розпуск Харківської обласної громадської організації «Євразійська спілка молоді».

Як нагадує прес-центр СБУ, за матеріалами СБУ заборонено діяльність низки організацій екстремістського та сепаратистського спрямування. Зокрема, у грудні 2006 року рішенням суду було заборонено діяльність на території України Севастопольської молодіжної організації «Прорив», а в листопаді 2007 року Донецький апеляційний суд затвердив рішення Донецького окружного адміністративного суду про примусовий розпуск організації «Донецька республіка».

 Поділитися