MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Відсутність права і міжнародного контролю — що відбувається в російському полоні з українськими цивільними?Побачити маму і здатися назад на довічне‘Шахеди’, ‘онікси’, ‘калібри’ у вересневому небі України. Підсумки тижняЛежати на ліжку можна не більше двох годин на деньПолітв’язню Арсену Абхаїрову запропонували лікувати варикоз у Красноярській туберкульозній лікарніУ Ради Європи є питання щодо адекватності та доступності новоствореного механізму перегляду довічних вироків в Україні Замісна та антиретровірусна терапія в окупації та під обстрілами — сьогодні всесвітній день боротьби зі СНІДомУстанови виконання покарань під час війниЛюдмила Денісова про свою відставку, 4 роки роботи омбудсманом, переміщення українців у РФ, усиновлення українських дітей. Інтерв’ю ХПГСтратегія реформування медичного обслуговування в’язнів (оновлено)До 90-річчя Михайлини Коцюбинської5 листопада – головне за деньОпис справ, які розглядалися Центром стратегічного захисту (ЦСЗ) ХПГ у першій половині 2021 рокуПрава в’язнів на охорону здоров’я та медичну допомогу (матеріали вебінару ХПГ 18.06.2021)Рівень захворюваності на туберкульоз в Україні зменшується, але це не точноКороткий опис справ, що розглядалися Центром стратегічного захисту (ЦСЗ) ХПГ у другій половині 2020 рокуКомітет Міністрів Ради Європи: необхідні негайні заходи щодо поліпшення медичної допомоги та умов тримання в українських тюрмахКороткий опис справ, що розглядалися Центром стратегічного захисту (ЦСЗ) ХПГ у першій половині 2020 рокуАналіз виконання рекомендацій щодо пенітенціарної системи, наданих Україні Європейським комітетом з запобігання катуванням з 1998 рокуЧи готова кримінально-виконавча система України до протидії коронавірусу?

Україна посідає сьоме місце в Європі з туберкульозу

26.11.2008    джерело: www.liga.net
Україна входить до групи країн з високим рівнем захворюваності туберкульозом і посідає за цим показником сьому позицію в Європейському регіоні СОЗ після Росії, Грузії, Киргизстану, Румунії, Молдови і Казахстану

Україна входить до групи країн з високим рівнем захворюваності туберкульозом (81 випадок на 100 тис. населення) і посідає за цим показником сьому позицію в Європейському регіоні СОЗ після Росії, Грузії, Киргизстану, Румунії, Молдови і Казахстану. Про це повідомила член Комітету з питань протидії ВІЧ-СНІД та іншим соціально-небезпечним хворобам Олена Єщенко.

Як повідомляє прес-служба МОЗ, О.Єщенко уточнила, що в 2007 році на диспансерному обліку в протитуберкульозних закладах України нараховувалося 498 тис. 643 хворих, зокрема хворих активними формами туберкульозу - 93 тис. 195 осіб. Найвищі показники за рівнем захворюваності фіксуються в південно-східних регіонах України - в Херсонській, Кіровоградській, Луганській областях.

 Поділитися