MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

На правозахисника, який бореться з земельною корупцією скоєно напад

04.12.2008    джерело: www.imi.org.ua
Станіслав Ігнатієв є керівником організації «Департамент молодіжних ініціатив», яка працює в рамках проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна»

У місті Харків двоє невідомих напали та побили Станіслава Ігнатьєва, керівника організації «Департамент молодіжних ініціатив». Це сталося ввечері 2 грудня, коли Ігнатьєв повертався із зустрічі, поблизу його офісу.  Про це повідомляє «Гідна Україна». 

Нещодавно Станіслав Ігнатьєв отримував недвозначні погрози щодо своєї діяльності, крім того, цінні речі постраждалого вкрадені не були. Це підтверджує припущення, що мотивом нападників було – залякати правозахисника, який наразі перебуває у лікарні. Учасники проекту «Гідна Україна» дуже стурбовані цим нападом. Директор проекту Юхані Гросман зазначив: «Ми звертаємось до правоохоронних органів України та вимагаємо негайного та вичерпного розслідування цих подій та покарання як виконавців, так і замовників. Тільки такі результати можуть довести відданість та готовність української влади протидіяти корупції».

З серпня 2008 року громадська організація Ігнатьєва, в яку входить ряд інших партнерських організацій, так звана «Національна коаліція організацій», реалізує проект інформаційної підтримки реформ у сфері земельних відносин. Реформи спрямовані на зменшення рівня корупції при здійснені операцій з землями сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності.

«Департамент молодіжних ініціатив» разом з партнерами працює в рамках проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна», спільної україно-американської державної антикорупційної програми.

 Поділитися