MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Спостерігаємо за політичною боротьбою на взаємознищення”

19.12.2008   
За словами заступника генерального директора Центру Разумкова найхарактернішим показником серйозних негативних наслідків, які можуть настати в країні, є “інтенсивність виїзду сімей багатих людей за кордон»

Тенденція масового виїзду сімей політиків і багатіїв за кордон стане передвісником скорого колапсу країни.  Як передає кореспондент УНІАН, таку думку висловив заступник генерального директора Центру політичних та економічних досліджень імені Олександра Разумкова Валерій Чалий 19 грудня на прес-конференції.  Нинішню ситуацію в Україні він назвав “вироком політичній еліті”.

За його словами, на превеликий жаль, сьогодні той політичний істеблішмент, який претендує на національне і державне лідерство, не демонструє готовності протистояти кризі.

“Адже навіть перед викликами економічної, фінансової, політичної кризи, соціальною напруженістю у політиків немає об’єднуючої позиції. Сьогодні ми спостерігаємо за політичною боротьбою на взаємознищення”, - зазначив В.Чалий.

При цьому він наголосив, що політична еліта проявляє турботу про пересічних громадян лише з “популістських і електоральних позицій”.

Експерт зауважив, що найхарактернішим показником серйозних негативних наслідків, які можуть настати в країні, є “інтенсивність виїзду сімей багатих людей за кордон”. “Так само відбулося в Росії у 1998 році, коли це стало передвісником обвалу економіки”.

За матеріалами УНІАН  l

 Поділитися