MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Громадянське суспільство і влада»

31.01.2009    джерело: www.civicua.org
Кабінет Міністрів України створив новий сайт, який позиціонується як комунікативний майданчик для забезпечення взаємодії з громадою
Нещодавно Кабінет Міністрів України створив новий сайт "Громадянське суспільство і влада", який позиціонується як комунікативний майданчик для забезпечення взаємодії з громадою, додаткова можливість дізнаватися про державні механізми сприяння інститутам громадянського суспільства в Україні, а також будувати діалог для успішного життя громад.

У розділі "Об’єднання громадян" можна переглянути статистичну інформацію про об’єднання громадян за статусом, видом діяльності, регіональним критерієм, здійснити пошук у електронній Базі .

Електронна підсистема "Консультації з громадськістю" покликана сприяти налагодженню ефективної та оперативної взаємодії Уряду, органів виконавчої влади і громадськості. Представникам громадського об’єднання пропонують долучитися до формування державної політики шляхом обговорення урядових проектів, надання пропозиції, а також оприлюднення власних авторських ідей.

У розділі "Громадські ради при органах виконавчої влади" висвітлюватиметься діяльність таких громадських рад; представники рад можуть надсилати матеріали про діяльність відповідних рад для розміщення у цій рубриці. Крім того, кожен може висловити свої пропозиції щодо удосконалення роботи рад.

Одна із рубрик "Сприяння розвитку громадянського суспільства" присвячена визначенню стратегії з удосконалення взаємодії органів виконавчої влади з інститутами громадянського суспільства, визначення нових форм такої взаємодії, створення умов для подальшого розвитку громадянського суспільства.

На сайті також подано Перелік нормативно-правових актів у сфері громадянського суспільства

Сайт містить  посилання на Інтернет-ресурси органів влади, контактні дані структурних підрозділів з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю органів виконавчої влади.

Джерело : Громадський простір
 Поділитися