MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Знайшли ще двох свідків вбивства у Львові 25-річного нігерійця

20.02.2009    джерело: www.zik.com.ua

Міліціонери знайшли ще двох людей, які були очевидцями вбивства 25-річного нігерійця, що сталося на вулиці Підвальній у Львові.
За словами головного міліціонера міста, всі райвідділи Львова, всі патрулі мають фоторобот злочинця. Проте нікого конкретного, хто б був причетний до вбивства, поки не вдалося затримати.
Довідка ЗІКу.
Щедрий вечір, 18 січня, на вул. Підвальній у Львові смертельно поранили нігерійця. Від отриманих травм (йому перерізали горло) він помер. Про це 19 січня ЗІКу повідомив начальник ЦГЗ ГУ МВСУ у Львівській області Денис Харчук.
Як розповів Харчук, вбитий нігерієць 1984 року народження був одружений, з 2001 року зареєстрований у Бузькому районі Львівської області.
Трагедія сталася о 19 год 10 хв на Підвальній, 9, поблизу трамвайної зупинки біля пам’ятника Івану Федорову – невідомий підбіг до нього та вдарив ножем у шию.
Міліція висувала припущення, що злочинець – скінхед.(На жаль, не пояснює, звідки в неї така впевненість  - ПЛ)
Начальник міського управління міліції Ігор Цікало розповідав, що дана кримінальна справа є на контролі не лише начальника ГУ МВСУ у Львівській області Василя Пісного, а й на міністерському контролі, як і будь-яка справа стосовно іноземців. Також про вбивство повідомили посольство Нігерії в Україні.
Зі слів Цікала, вбитий темношкірий юнак був одружений з громадянкою України, мешканкою села Андріївка Буського району, проте в селі вони не жили, а винаймали квартиру у Львові. Подружжя виховувало двох дітей: одна дитина дружини від першого шлюбу та мали спільну дитину – чотирирічного хлопчика.

 Поділитися