MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Фестиваль документального кіно з прав людини DOCUDAYS.UA-2009

25.02.2009    джерело: www.helsinki.org.ua
УГСПЛ шукає партнерів та оголошує конкурс для громадських організацій для проведення заходів, присвячених правам людини, в рамках фестивалю. Кінцевий строк: 2 березня 2009 року

Шановні колеги! Українська Гельсінська спілка з прав людини  шукає партнерів для проведення заходів, присвячених правам людини, в рамках фестивалю документального кіно з прав людини Docudays.ua-2009.

Docudays.ua – єдиний міжнародний фестиваль документальних фільмів про права людини в Україні. Цього року він буде проходити з 27 березня по 2 квітня.

Мета фестивалю – засобами кіномистецтва привернути увагу українського суспільства до проблем “звичайної” людини, сприяти розвитку відкритого діалогу про права людини, утвердженню ставлення до людської гідності як найвищої цінності.

Структура Docudays.ua: конкурсні покази документальних стрічок, ретроспектива фільмів знаних режисерів-документалістів, інформаційні й тематичні програми, семінари, круглі столи, дискусії, конференції, майстер-класи відомих документалістів, міжнародна майстерня документального кіно.

Якщо ви хочете провести цікавий правозахисний захід, але зіштовхнулися з технічними проблемами (немає приміщення, обладнання тощо), УГСПЛ готова вам допомогти! УГСПЛ також готова надати іншу необхідну допомогу.

Перевага надається креативним ідеям!

Інформацію про заходи на конкурс надсилайте за адресою: [email protected]

Лист має бути на фірмовому бланку організації. В ньому має бути вказано:
- Назва організації;
- ПІБ виконавця заходу та його контакти
- Назва заходу
- Орієнтовна кількість учасників
- Обґрунтування необхідності проведення саме ЦЬОГО заходу

Кінцевий строк: 2 березня 2009 року
Переможців буде визначено 10 березня 2009 року.

 Поділитися