MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Ефективні механізми реалізації та захисту прав людини в Черкаській області»

13.04.2009    джерело: www.civicua.org
В рамках проекту, який розпочала Черкаська обласна молодіжна громадська організація «Асоціація молодих правників», передбачається надання безкоштовної юридичної допомоги пенсіонерам, соціально-вразливим сім’ям, безробітним, малозабезпеченим, інвалідам, жінкам, іншим незахищеним категоріям осіб, які не мають коштів на оплату послуг адвоката
Черкаська обласна молодіжна громадська організація «Асоціація молодих правників» розпочала реалізацію проекту «Ефективні механізми реалізації та захисту прав людини в Черкаській області» за фінансового сприяння Фонду підтримки правосуддя та освіти Американської асоціації юристів, що діє від імені Ініціативи з верховенства права.

В рамках проекту передбачається надання безкоштовної юридичної допомоги пенсіонерам, соціально-вразливим сім’ям, безробітним, малозабезпеченим, інвалідам, жінкам, іншим незахищеним категоріям осіб, які не мають коштів на оплату послуг адвоката.

Громадяни зможуть отримати відповіді з питань, які стосуються цивільного права (в т.ч. захист права власності, спадкування), земельного права (приватизація, оренда), сімейного права (сплата аліментів, поділ спільного майна подружжя), трудового права (звільнення з роботи, відпустки), права соціального захисту та інших сфер права.

Прийом громадян – в м. Черкаси, спуск Островського, 32/1 (біля будинку Природи), (понеділок – вівторок з 9.00 до 16.00, перерва 13.00-14.00), з наданням консультацій та юридичної допомоги за попереднім записом на прийом.

З 1 квітня 2009 року працює «гаряча» телефонна лінія 8(0472) 38-48-17, за якою можуть звертатись громадяни для отримання безкоштовних юридичних консультацій.

Адреса для листування (для отримання відповіді в письмовому вигляді):
ЧОМГО «Асоціація молодих правників»
спуск Островського, 32/1,
м. Черкаси
18000
E-mail: [email protected]


Джерело : "Асоціація молодих правників"
 Поділитися