MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Премія Лоренцо Наталі-2009 для журналістів

15.05.2009    джерело: www.civicua.org
У Всесвітній день свободи преси 3 травня Європейська Комісія офіційно відкрила премію Лоренцо Наталі – 2009. Цю премію Єврокомісія вручає спільно з «Репортерами без кордонів» та Всесвітньою газетною асоціацією журналістам, які продемонстрували відданість правам людини, демократії та розвитку.

Премія Лоренцо Наталі створена Єврокомісією з метою підтримати відданих журналістів, які роблять внесок у справу демократії, розвитку та прав людини завдяки якості своєї роботи».

Премія Наталі – це міжнародна журналістська нагорода, яка вручається з 1992 року. У 2008 році у конкурсі взяли участь понад 1500 журналістів зі 151 країн.

Ця премія відкрита для журналістів, які працюють на телебаченні, радіо, у друкованих та он-лайн виданнях.

Зацікавлені журналісти мають до 30 червня 2009 року подати заяву через сайт – www.nataliprize2009.eu.

Переможці отримають призи на спеціальній урочистій церемонії в Стокгольмі, яка відбудеться у жовтні цього року, у присутності Комісара ЄС з питань розвитку та гуманітарної допомоги.

Загальний призовий фонд у 60 тис. євро буде поділений між переможцями з різних регіонів: Африки, Європи, Магрибу та Середнього Сходу, Азії, Латинської Америки та Карибського басейну.

Джерело : Представництво Європейської Комісії в Україні

Автор : Lorenzo Natali Prize
 Поділитися