MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Форум Ради Європи «За майбутнє демократії»: «Виборчі системи»

03.06.2009    джерело: www.coe.kiev.ua
Форум відбудеться в Києві в жовтні 2009 року. Учасникам буде запропоновано три робочі групи: загальнонаціональні вибори; вибори та місцева демократія; ЗМІ та НУО під час виборів. Реєстраційні форми приймаються до 15 червня

Київ, Україна, 21–23 жовтня 2009 року

Запрошення до участі в роботі наступного форуму,
який відбудеться в Києві (Україна) з 21 по 23 жовтня 2009 року

Рада Європи запрошує надсилати заявки на участь у щорічному засіданні свого Форуму «За майбутнє демократії», головною темою якого будуть “виборчі системи”. Учасникам буде запропоновано три робочі групи:

  1. загальнонаціональні вибори
  2. вибори та місцева демократія
  3. ЗМІ та НУО під час виборів

Рада Європи та держава, в якій відбувається захід, приділяють велику увагу тому, шоб представники громадянського суспільства були належним чином представлені на форумі.

Кандидати на участь у форумі мають передовсім представляти національні НУО, що є компетентними у питаннях, які охоплює програма форуму. Міжнародним НУО пропонується передати це запрошення представникам своїх організацій в різних країнах.

Запрошуємо зацікавлені НУО ознайомитись з інформаційними матеріалами  стосовно тем та програми засідання. Прохання надсилати реєстраційні форми не пізніше 15 червня 2009.

 

Інформаційні матеріали - doc-file (143.872 kb)

Реєстраційна форма - doc-file (122.368 kb)

 Поділитися