MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Правоохоронні органи назвали імена винуватців антигей-погромів у Києві та Львові

02.10.2009   
У ході XVI Форуму видавців у Львові в театрі імені Леся Курбаса презентацію літературної антології 120 сторінок Содому було зірвано трьома членами Всеукраїнської організації Тризуб ім. Степана Бандери

Правоохоронні органи назвали імена винуватців антигей-погромів у Києві та Львові, які відбулися у зв’язку з презентацією антології гей-літератури 120 сторінок Содому. Про це повідомив сьогодні, 1 жовтня, Гей-форум України, інформує «Кореспондент».

У ході XVI Форуму видавців у Львові в театрі імені Леся Курбаса презентацію літературної антології 120 сторінок Содому було зірвано трьома членами Всеукраїнської організації Тризуб ім. Степана Бандери.

Павла Тарасенка, Василя Абрама і Андрія Подільського було заарештовано одразу після спроби зірвати літературні читання. Суд постановив притягнути активістів Тризуба до адміністративної відповідальності.

Організація взяла на себе відповідальність за інцидент і прокоментувала рішення суду: «Вірні прислужники режиму внутрішньої окупації і прихильники содомії - судді Ванівський і Городоцька - влаштували безбожну судову розправу над молодими націоналістами, які стали на захист Божих заповідей, честі та гідності української нації», - цитує заяву Тризуба Гей-форум.

Форум повідомляє також, що 24 вересня у приміщенні книгарні Є, де відбувалася київська презентація 120 сторінок Содому, затримали Руслана Андрюшу, заступника керівника столичної організації Всеукраїнського об’єднання Свобода.

Нагадаємо, в ніч на 30 вересня невідомі підпалили арт-центр Я Галерея, що належить відомому музиканту Павлу Гудимову, і залишили на стіні напис «Ні содомії! ОУН». 25 вересня в рамках фестивалю Київська барикада у цьому приміщенні відбувся диспут «Пропаганда гомосексуалізму або пропаганда толерантності?».

УГСПЛ

 Поділитися