MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Поки грім не вдарить, мужик не перехреститься

02.11.2009   
Євген Сверстюк

Громадськість, заколисана буденщиною телевізійної інформації і пошлістю політичної демагогії, потроху звикає до морального і національного приниження. Мовляв, Богословська, Шуфрич, Герман – це теж політики… Але всі відчувають, як знижується стеля, і дихати стає щораз важче. І в сутінках усі коти – сірі. Усі однаково бачать, і це підтверджує рейтинґ сірого кота.

Але спробуймо вранці поглянути на Божий світ і відчути, що «ти на землі людина». І від тебе залежить, чи звести очі до неба, чи опустити і дивитися під ноги. Ти обираєш Президента, а отже свою міру совісті, самоповаги і культури. З чим іде до тебе кандидат у Президенти, окрім жадоби влади? Спробуймо серйозно задуматися, щоб потім не ковтати сором і не бідкатися, що нас у світі не поважають.

Поважаймо себе!

 

ПРЕЗИДЕНТОМ УКРАЇНИ МОЖЕ БУТИ:

1. Однозначна особистість, українець з бездоганною репутацією і докладно висвітленою біографією.

2. Людина високої культури і широкого кругозору, з глибоким розумінням української історії і національних пріоритетів, що були нівельовані століттями неволі.

3. Особа з бездоганною професійною репутацією і позитивним сімейним іміджем.

4. Людина, порядність і правдивість якої не ставилися під сумнів.

5. Незалежна політична фігура, не зв’язана зі власним бізнесом і не обтяжена популістськими навичками, закоріненими в комуністичному вихованні.

6. Президентові народ хоче вірити. Як правило, вірять тому, хто вірить у Бога і сповідається перед ним.

Газета «Україна молода», № 200 (3721), 28 жовтня 2009 року
 Поділитися