MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Премія за використання он-лайн інструментів на підтримку свободи слова

10.02.2010    джерело: www.civicua.org
Breaking Borders Award - нова премія Google і Global Voices для нагородження веб-проектів, створених окремими особами або групами осіб, які демонструють мужність, енергію та винахідливість у використанні Інтернету для підтримки свободи слова. Заявки приймаються до 15 лютого 2010 року

Breaking Borders Award - нова премія Google і Global Voices для нагородження веб-проектів, створених окремими особами або групами осіб, які демонструють мужність, енергію та винахідливість у використанні Інтернету для підтримки свободи слова.

Премія також підтримується Thomson Reuters.

Премія грунтується на цінностях, визначених у Маніфесті Global voices - документі, написаному в 2004 році на wiki з метою формулювання основних принципів організації та спільноти, що стало відоме як Global Voices.

Премія також доповнює роботу Global Voices Advocacy, засновану в лютому 2007 р. для висвітлення питань, що стосуються свободи висловлювань організацій.

Премія відкрита для людей будь-якої національності. Переможці будуть обрані комітетом експертів у галузі свободи слова.

У кожній з трьох номінацій буде вручено 10 тис доларів готівкою:

1. Активний публічний захист - вручається активістові або групі активістів, які використовували он-лайн інструменти для сприяння свободі слова і підтримки політичних змін.

2. Технологія - вручається людини або групі осіб за створення важливого інструменту, який сприяє свободі висловлення і підвищує доступ до інформації.

3. Політика - вручається політику, чиновнику або лідеру некомерційної організації за помітний вклад у даній області.

Заявки на участь у конкурсі можуть бути подані до 15 лютого 2010 року на сайті Breaking Borders

Джерело : Громадський простір

 Поділитися