MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Хорошковський вважає, що СБУшникам пора вилізти з архівів

11.03.2010    джерело: www.unian.net
Він зазначив, що є деякі питання до способів і методів розсекречення матеріалів. "Тому що, на щастя або на жаль, турбота спецслужби, перш за все, в тому, щоб охороняти свої секрети, охороняти закони, які ці секрети створювали",

Голова СБУ Валерій Хорошковський упевнений, що спецслужбі слід скоротити роботу з архівами, і зосередитися на своїх основних завданнях.

Про це він заявив журналістам після свого офіційного представлення колективу СБУ президентом Віктором Януковичем.

"Дуже багато матеріалів розсекречено… Та правду, яку потрібно було донести українському народу, та правда донесена", - зазначив Хорошковський.

"У даному напрямі ми однозначно виходитимемо, перш за все, з вимоги законодавства, але у той же час можу сказати, що це точно не є основна робота спецслужби. Все ж таки наше завдання ми бачимо дещо інакше", - сказав глава СБУ.

Він зазначив, що є деякі питання до способів і методів розсекречення матеріалів. "Тому що, на щастя або на жаль, турбота спецслужби, перш за все, в тому, щоб охороняти свої секрети, охороняти закони, які ці секрети створювали", - сказав Хорошковський.

УНІАН

 Поділитися