MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Звільнено керівника Департаменту з виконання покарань

20.03.2010   
Олександр Галінський був призначений на посаду голови Держдепартаменту з виконання покарань у серпні 2009 року. Вперше за роки незалежності кандидатура на посаду керівника Департаменту з виконання покарань погоджувалася із правозахисними організаціями

Кабінет міністрів звільнив Олександра Галінського з посади голови Державного департаменту з питань виконання покарань. Як повідомляє ТСН, минулого тижня Галінський викликав роздратування президента Віктора Януковича пропозицією запровадити нове свято - День працівника системи виконання покарань. 

Олександр Галінський був призначений на посаду голови Держдепартаменту з виконання покарань у серпні 2009 року.

Вперше за роки незалежності кандидатура на посаду керівника Департаменту з виконання покарань погоджувалася із правозахисними організаціями.  До свого призначення О.Галинський очолював Одеське обласне управління Держдепартаменту виконання покарань.

Після свого представлення центральному апарату держдепартаменту, п. Галінський пообіцяв зробити вітчизняну пенітенціарну систему демократичною та відкритою для громадськості. Він наголосив, що ставить собі за мету організувати роботу відомства з широкою опорою на громадські та правозахисні організації, щоб мати можливість отримувати інформацію про негативи в роботі системи, які, можливо, замовчуються.

 Поділитися