MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Всеукраїнський форум: «Захист прав юридичних осіб України у Європейському суді з прав людини»

11.05.2010   
відбудеться у місті Львів на базі юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка 21-22 травня 2010 року

Запрошуємо   Вас   взяти   участь у   Всеукраїнському   форумі: «Захист   прав юридичних   осіб України   у   Європейському   суді з   прав людини» що відбудеться у місті Львів на базі юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка 21-22 травня   2010 року.    

Захід представляє собою обговорення  питань пов’язаних і з захистом прав юридичних осіб України у Європейському  суді з прав людини. Захід складатиметься із доповідей експертів та наступного їх обговорення як юристами – практиками (шляхом доповнень, внесень зауважень та запитань, поданням практичного власного досвіду) , так і студентами – правниками (шляхом подання запитань). Захід розрахований на 6-8 доповідачів (юристів-практиків), 10-14 учасників обговорення (юристів практиків), 20 учасників серед студентів-правників. На заході передбачається оплата всіх витрат учасників та доповідачів таких як: проживання, харчування, роздаткові матеріали, організацію яких бере на себе Львівський обласний осередок Ліги студентів Асоціації Правників України відповідно до передбаченої ним програми проведення заходу.

Мета  заходу:

Забезпечити набуття нових знань та обмін  досвідом серед юристів-практиків  та студентів-правників. Спрямувати зусилля  на розвиток практики захисту прав юридичних осіб України у Європейському  суді з прав людини . С прияти налагодженню співпраці між юристами-практиками з питань захисту прав юридичних  осіб України у Європейському  суді з прав людини.

Напрямки, покладені в основу виступів на Всеукраїнському  форумі: «Захист прав юридичних осіб України у  Європейському суді з прав людини»

  1. Особливості звернення та розгляду справ у Європейському суді з прав людини за участю юридичних осіб України ;
  2. Захист майнових прав та інтересів юридичних осіб України у Європейському суді з прав людини у справах, що виникають з:

 

  • Податкових правовідносин
  • Інвестиційних правовідносин;
  • Корпоративних правовідносин;
  • Інформаційних правовідносин.

 

Робочі  мови заходу: українська, російська.

 

Організатори  заходу:

Львівський осередок Ліги студентів Асоціації правників України

Співорганізатори  заходу:

o                Юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка;

o                МГО «Об’єднання студентів-правників» (м. Львів);

o                Студентське наукове товариство юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка (м. Львів);

o                Одеський обласний осередок Ліги студентів Асоціації правників України;

o                МГО «Центр міжнародного права і правосуддя» (м. Одеса);

o                Донецький обласний осередок Ліги студентів Асоціації Правників України;

o                ОГО «Молодіжний центр правничих досліджень» (м. Донецьк).

Генеральний партнери заходу:

Юридична фірма “Гринчук, Горпинюк та Партнери” (м. Львів)

Фінансові аспекти:

          Учасники  заходу – юристи-практики забезпечуються належним проживання у номерах класу  люкс, харчуванням, проїздом з організаторами в  межах міста Львова, екскурсіями  за рахунок організаторів із сплатою реєстраційного внеску розмірі 300 грн.

Учасники   заходу –     студенти – правники забезпечуються належним проживання у   готелях , харчуванням, роздатковими матеріалами із сплатою реєстраційного внеску розмірі 2 00 грн. Проїзд не відшкодовується.

Участь у заході:

Якщо Ви бажаєте стати учасником форуму , надсилайте заявку на адресу оргкомітету [email protected] до 15 травня 2010 року. Заявка міститься в додатках . Відповідь зі сторони оргкомітету про вашу участь буде ґрунтуватися на основі ваших мотиваційних листів поданих у заявці і буде надіслана Вам 16 травня 2010 року. Кількість місць для участі у заході обмежена.

Координати  оргкомітету:

 

  

Голова Львівького осередку                                                    Голова Ліги студентів АПУ

 Ліги студентів АПУ                                                                    

                                                                                                

Богдан Демідонт                                                                        Мильович Ярина

+380678907899                                                                          +380677949447

bohdan . demidont @ gmail . com                                                  yar y na. mlv .@ gmail . com

 

Додатки:

Lviv-Forum-Anketa

Lviv-Forum-Inform

 Поділитися