MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Харкiв: Акція на захист конституційних прав громадян

27.06.2010   
В понеділок 28 червня, в день Конституції України активісти на майдані Конституції зобразять найбільших ворогів конституційних прав харків’ян і покажуть як з ними боротись. Початок акції о 11.00

Прес-анонс

ЗАХИСТИ КОНСТИТУЦІЮ – ЗАХИСТИ СЕБЕ!
Акція на захист конституційних прав громадян.

В понеділок 28 червня, в день Конституції України відбудеться брифінг молодіжних лідерів Харкова, театралізована акція протесту, а також мітинг проти порушення конституційних прав громадян міською владою, харківською міліцією та іншими органами влади. Брифінг, акція і мітинг мають наметі висвітити кричущі факти порушення прав людини та Основного закону нашої держави.

Активісти на майдані Конституції зобразять найбільших ворогів конституційних прав харків’ян і покажуть як з ними боротись. Дійство розділене на п’ять дій в яких головні ролі зіграють нечесні міліціонери, кримінальне керівництво міста, продажні судді та ЗМІ, а також не гарант конституції. Згодом акція протесту переміститься під обласне управління міліції, де вимагатиме розслідування гучних справ та покарання міліціонерів, які порушували закон в парку ім. Горького.

Нагадаємо, нещодавно теперішній в.о. міського голови сфальсифікував громадські слухання, міліцією були незаконно розігнанні мирні акції протесту харків’ян, також Дзержинський районний суд засудив мирних пікетників до 15 діб арешту за, начебто, супротив міліції. Це все кричущі приклади порушення конституційних прав громадян України!

Початок акції о 11.00
Місце проведення: Площа конституції (перед пам’ятником Революції)

Початок акції біля обласного управління міліції о 13.00 (Раднаркомівська 5).

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефонами:
0675721407 (Іван Омелян)

 Поділитися