MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Могильова подумують про комендантську годину для неповнолітніх

02.09.2010    джерело: www.unian.net

Міністерство внутрішніх справ України вважає за доцільне запровадити на законодавчому рівні комендантську годину для неповнолітніх.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив заступник начальника кримінальної міліції у справах неповнолітніх МВС України Віктор Суранович.

«Можливо, і доцільно закріпити дане питання на законодавчому рівні», - сказав він.

В.Суранович пояснив необхідність таких заходів тим, що неповнолітні не повинні пізно ввечері знаходитися на вулиці одні, а з іншого боку - батьки повинні знати, де перебувають їхні діти.

В контексті цього він зауважив, що це питання треба відпрацювати в розрізі встановлення вікового цензу. «Треба відпрацювати це детально, щоб не порушувати конституційних прав громадян», - сказав В.Суранович.

Як повідомляв УНІАН, у деяких містах України місцева влада вже запровадила комендантські години для неповнолітніх. Дітям заборонено перебувати без супроводу батьків або осіб, які їх замінюють, у громадських місцях, ресторанах, об’єктах торгівлі, розваг, у дворах і під’їздах житлових будинків, громадському транспорті тощо.

 Поділитися