MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Добкін вважає, що справі Климентьєва приділяють забагато увагиСправа Климентьєва приречена, як і справа ГонгадзеМогильов говорить, що журналіст загинув. Мабуть, через міліціюМіжнародні журналістські організації стурбовані зникненням Василя КлиментьєваОбращение харьковских журналистов в связи з исчезновением Василия КлиментьеваУ Харкові зник редактор газети, яка викривала свавілля чиновниківГенпрокуратура заявила, що в неї немає підстав займатися справою про зникнення харківського журналістаКлимент’єва “спіймали на гачок” цікавою інформацією – розслідування колег-журналістівЩо шукала харківська міліція в помешканні Петра Матвієнка?Пістолет без відбитків пальців у запечатаній оселіСумна дата: рік тому зник редактор «Нового стилю» В. КлиментьєвСправа Климентьєва – заступник головного редактора налаштований песимістичноУ справі про зникнення журналіста Климентьєва залишилося 4 версіїГенпрокуратура зацікавилась фактом звільнення головного редактора дніпропетровської газети «Зоря»

«Репортери без кордонів» закликають передати справу Климентьєва Генпрокуратурі

11.09.2010    джерело: www.telekritika.ua

Розслідування зникнення головного редактора газети не повинно бути повторенням справи Георгія Гонгадзе. Про це йдеться в заяві організації «Репортери без кордонів» щодо зникнення Василя Климентьєва, пише інтернет-видання «Українська правда».

«Подальше зникнення співробітника міліції, який є потенційним свідком і про переслідування його дружини і адвоката підсилили підозри, що він був убитий», - йдеться у повідомленні.

«Ми побоюємося, що ніякого зв’язку між зникненням Климентьєва і міліцією не буде знайдено до тих пір, як міністерство внутрішніх справ відповідає за справу», - зазначають «Репортери».

Правозахисники наполегливо закликають українську владу передати справу «до офісу генпрокурора, що не залежить від місцевої міліції».

«Репортери» сподівається, що цей випадок не загрузне в кабінетах так само, як розслідування щодо вбивства опозиційного журналіста Гонгадзе.

Організація свободи преси продовжує уважно стежити за справою.

 Поділитися