MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

СБУ трусить громадську організацію

23.09.2010    джерело: www.pravda.com.ua
СБУ цікавиться у представників громадської організації "Демократичний альянс" роботою з міжнародними грантами.

Як повідомила прес-служба організації, 21 вересня у вівторок громадськім активістам надійшов телефонний дзвінок.

"Чоловік представився працівником СБУ та запросив на зустріч, на якій розпитував про джерела фінансування як осередку "Демократичного альянсу" у Черкаській області, так і центральних керівних органів організації", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що у червні, напередодні загальноукраїнської акції "Вихід з демократії: Пароль 2450" представники СБУ провели зустрічі з координаторами протестних заходів у Миколаєві та Черкасах, відповідно з керівниками Миколаївського та Черкаського обласного осередків Демократичного Альянсу Юлією Гречкою та Таїсією Плахутою.

Наприкінці липня у телефонній розмові працівники СБУ з’ясовували деталі діяльності Чернігівського осередку "Демократичного альянсу".

23 вересня 2010

 Поділитися