MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Прохання до СБУ: не лякайте конс’єржку...СБУ трусить громадську організаціюСБУ не интересуется демократиейСБУ привлекли демократические ценностиСБУ перевіряє співпрацю Міжнародного фонду Відродження із громадськими організаціями Київщини.Волевиявлення по-українськиНа Харківщині освітян змушують вступати до Партії регіонівЧи перевіряє мене СБУ?Вольвенд: в України непряма форма цензури ЗМІКримінальна відповідальність за цензуру – окозамилювання перед Заходом?Рада підтримала мораторій на перевірки ЗМІ під час виборчої кампанії‘Я бачив, як співробітники ФСБ вивозили українських дітей на територію Білорусі’Тюрма за лайки? Як в Україні карають за виправдовування російської агресіїПлати або воюй: на окупованій Херсонщині росіяни вимагають гроші за відстрочку від мобілізації‘У нас в квартирі був захований прапор’ — життя в Ізюмі під час окупаціїУстанови виконання покарань під час війниВовчанський агрегатний завод: російська катівня за чеченськими лекаламиДо 90-річчя Михайлини КоцюбинськоїОпис справ, які розглядалися Центром стратегічного захисту (ЦСЗ) ХПГ у першій половині 2021 рокуНевирішене питання десятиріччя

«Стоп цензурі!» проведе акцію проти дій СБУ

27.09.2010    джерело: www.telekritika.ua

Рух «Стоп цензурі!» проведе акцію проти дій СБУ, пов’язаних з безпідставним збором інформації про журналістів та громадських діячів.

Акція відбудеться у середу, 29 вересня, о 13:45. Журналісти, громадські діячі та бажаючі громадяни вишикуються в чергу до громадської приймальні Служби Безпеки України, щоб подати інформаційні запити. Метою запитів є отримати відповіді на запитання: чи збирала протягом останнього року Служба Безпеки України будь-які дані, проводила оперативні заходи, прослуховувала телефони, організовувала стеження або проводила інші дії щодо кожного з учасників акції персонально.

 «Журналісти та громадські діячі вимагають у голови СБУ Валерія Хорошковського припинити травлю громадських діячів та публічно пояснити такі дії своїх підлеглих. Вони також вимагають у президента Віктора Януковича як гаранта Конституції особисто втрутитися у ситуацію», - ідеться в релізі.

Нагадаємо, нещодавно СБУ разом із податковою навідалася додому Вікторії Сюмар, яка є членом руху «Стоп Цензурі!».

Також у Черкасах 21 вересня Служба Безпеки цікавилася в представників ГО «Демократичний Альянс» про роботу організації з міжнародними грантами. Пізніше СБУ «попередила про відповідальність» «Демальянс» за публічне поширення інформації про їх візит з нібито «перекрученими фактами».

У зв’язку із запланованим на найближчі кілька днів переїздом громадської приймальні СБУ з вул. Володимирської, 35 на Малопідвальну,16 - адреса акції буде уточнена у вівторок 28 вересня.

З додаткових питань звертайтеся за телефоном 050 440 46 08 до координатора прес-центру  «Стоп цензурі!» Артема Соколенка.

 Поділитися