MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Рада підтримала мораторій на перевірки ЗМІ під час виборчої кампанії

20.10.2010    джерело: www.telekritika.ua

Верховна Рада підтримала проект постанови № 7100 «Про забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборний період 2010 року». За це рішення проголосували 364 народні депутати.

Таким чином парламент встановив мораторій на перевірки ЗМІ під час виборчої кампанії.

Нагадаємо, авторами проекту є народні депутати Ірина Геращенко (НУНС), Олена Бондаренко (ПР), Степан Курпіль (БЮТ), Володимир Зубанов (ПР), Віктор Сінченко (Блок Литвина), Вадим Колесніченко (ПР) та Олена Кондратюк (БЮТ). Завданням проекту постанови є усунення правових, адміністративних, економічних та організаційних перешкод у висвітленні кампанії місцевих виборів 31 жовтня 2010 року, запобігання можливим зловживанням з боку контролюючих органів у ході перевірок діяльності засобів масової інформації.

 Поділитися