MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

КНМП закликає авторів календаря з незручними запитаннями до Януковича не піддаватися тиску

01.11.2010    джерело: www.telekritika.ua
«Вони скористалися своїм конституційним правом на висловлення своїх поглядів і не порушили жодних законів, тому викликати їх до керівництва Інституту не було жодних підстав. Медіа-профспілка не сумнівається, що такий виклик не був ініціативою Інституту журналістки, наказ про це був спущений згори»

Київська незалежна медіа-профспілка закликає студентів Інституту журналістки КНУ імені Тараса Шевченка, які випустили календар із незручними запитаннями до президента Віктора Януковича, не піддаватися тиску. Про це йдеться у повідомленні профспілки.

КНМП вважає виклик студентів до керівництва Інституту журналістики неадекватною реакцією на їхні дії.

Як уже писала «Дуся», студенти Інституту журналістики у відповідь на випуск журфаком МДУ календаря для Володимира Путіна, склали свій календар «12 запитань до президента», який презентували в інформаційному агентстві «Українські новини». У відповідь на такі дії їх викликали до керівництва вишу.

 «Вони скористалися своїм конституційним правом на висловлення своїх поглядів і не порушили жодних законів, тому викликати їх до керівництва Інституту не було жодних підстав. Медіа-профспілка не сумнівається, що такий виклик не був ініціативою Інституту журналістки, наказ про це був спущений згори», - йдеться у повідомленні профспілки.

КНМП висловлює підтримку молодим журналістам і обіцяє надати юридичну допомогу у випадку посилення репресій.

 Поділитися