MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Завершено расследование гибели Игоря ИндилоМіліція хоче пояснити загибель Ігоря Індила дитячими травмами’’ Міліція тисне на свідків у справі смерті студента ’’Захиститися від «захисників»Протести в Києві в зв’язку з загибеллю студента в міліціїПрокуратура порушила справу через загибель студента у райдвідділку міліціїУ Києві студент загинув у райвідділі міліції. Хлопцю проломили головуCитуація з незаконним насильством в міліції повільно погіршуєтьсяВ’ячеслав Якубенко: Журналістам часто бракує елементарних юридичних знаньЄСПЛ ухвалив рішення щодо Революції Гідності HRW заявляє про необхідність розслідування тортур у БілорусіКороткий опис справ, що розглядалися Центром стратегічного захисту (ЦСЗ) ХПГ у другій половині 2019 рокуШлях в один кінецьКороткий опис справ, що розглядалися Центром стратегічного захисту ХПГ у другій половині 2018 рокуКороткий опис справ, що розглядалися Центром стратегічного захисту (ЦСЗ) ХПГ у першій половині 2018 рокуКороткий опис справ, що розглядалися Центром стратегічного захисту (ЦСЗ) ХПГ у 2017 роціКороткий опис справ, що розглядалися Центром стратегічного захисту (ЦСЗ) ХПГ у першій половині 2017 рокуЕкспрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України Бюлетень № 118 Законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 27.03.2017 – 31.03.2017ПЛАН СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ХАРКІВСЬКОЇ ПРАВОЗАХИСНОЇ ГРУПИ (ХПГ) (2016–2019 рр.) ОновленоКороткий опис справ, що розглядалися Центром стратегічного захисту (ЦСЗ) ХПГ у 2016 р.

Загибель студента в Шевченківському РВВС: Суд над міліціонерами розпочинається

12.11.2010    джерело: ua.korrespondent.net
Міліціонерам висунули звинувачення за статтями Кримінального кодексу Україні "Перевищення влади" та "Службова недбалість"

У п’ятницю, 12 листопада, суд почне розгляд справи про смерть студента Ігоря Індила в приміщенні Шевченківського РУВС Києва, пише газета Сегодня.
На лаві підсудних - дільничний Сергій Приходько і черговий Сергій Коваленко. Їм висунули звинувачення за статтями Кримінального кодексу Україні Перевищення влади та Службова недбалість (покарання - від штрафу в 850 гривень до восьми років тюремного ув’язнення).
Як розповіла газеті мати загиблого студента Людмила Індило, розглядати справу планують у Шевченківському суді столиці.
"Але ми подали клопотання про слухання справи в іншому суді, побоюючись, що хтось із представників районної влади може вплинути на суддів у прийнятті рішення. У п’ятницю буде попереднє слухання, на якому вирішать: повертати чи ні справу до прокуратури. Вважаємо, що її ще не розслідувано, є багато незрозумілого: механізм отримання смертельної травми та інших тілесних ушкоджень", - розповів адвокат Олександр Заруцький, що захищає інтереси Індило.
"Ігоря Індила ніхто з наших співробітників не бив. Начальника райуправління Петра Мірошниченка днями ми проводили на пенсію. Він втомився, але не йшов під час розслідування, щоб це не розцінювалося як відхід назад", - у свою чергу стверджує начальник прес-служби столичного главку Володимир Поліщук.
Нагадаємо, розслідування кримінальної справи за фактом смерті студента Ігоря Індила в Шевченківському райуправлінні міліції Києва завершили і передали до суду у жовтні.

 Поділитися