MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Міліція порушила справу проти підприємців, які протестують на Майдані

25.11.2010    джерело: ua.korrespondent.net

Шевченківське районне управління міліції міста Києва порушило кримінальну справу за фактом перекриття проїжджої частини вулиць Інститутської і Хрещатик учасниками акції протесту проти прийняття Податкового кодексу 22 листопада.

"Учора слідчий відділ Шевченківського райуправління міліції порушив кримінальну справу за фактом перекриття доріг по вулицях Інститутській і Хрещатик", - сказав у середу на брифінгу в Києві заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Ратушняк.
За його словами, справа фактова і розслідується за ст.293 Кримінального кодексу України (групове порушення громадського порядку), проводиться досудове слідство.
"Людей, які це зробили, буде встановлено і притягнуто до відповідальності", - додав заступник міністра.
Як повідомлялося, народні депутати від партії Наша Україна зажадали від Президента України Віктора Януковича звільнити міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова "у зв’язку з грубим порушенням співробітниками органів міліції прав і свобод людини і громадянина".
Учора народний депутат, заступник голови політради партії Наша Україна Андрій Парубій не відкидав, що влада готує силовий сценарій з розгону присутніх на Майдані Незалежності підприємців.

 Поділитися