MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Перфоманс-інсталяція біля Адміністрації Президента (прес-анонс)

09.12.2010   
10 грудня, у Міжнародний день прав людини, о 12:15 біля Адміністрації Президента України відбудеться перфоманс-інсталяція, яка наглядно розповідатиме, як міністр МВС А. В. Могільов знищує права людини.

10 грудня, у Міжнародний день прав людини, о 12 годині 15 хвилин біля приміщення Адміністрації Президента України за адресою: вулиця Банкова, 11 відбудеться перфоманс-інсталяція, яка наглядно розповідатиме, як міністр МВС А. В. Могільов знищує права людини. Публічна акція супроводжуватиме передачу відкритого листа від громадських організацій на адресу Президента України з вимогою провести слухання в РНБО на тему: «Права людини в діяльності МВС».

Відкритий лист є підсумком слухань в Комітеті Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, що відбулися 1 грудня, які цинічно в черговий раз проігнорував міністр МВС, незважаючи на звернення голови Комітету В. Д. Швеця до прем’єр міністра М. Я. Азарова щодо забезпечення явки міністра.

МВС України брутально порушує права людини. За 10 місяців 2010 року було подано більше 2,633 млн. заяв про злочини, з яких тільки у 14% випадків органи внутрішніх справ порушили кримінальну справу. При цьому щорічно більш ніж 600 тисяч українців піддаються катуванням та іншим видам жорстокого поводження.

Порушення прав людини в МВС, безконтрольність міліції і повна безвідповідальність влади перетворилися в загрозу національної безпеки України.

В акції приймуть участь жертви порушень прав людини, які нададуть фотоматеріали і докази злочинів, скоєних в МВС.

Контактна особа: Андрій Діденко тел. (093)985-25-74

 Поділитися