MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Апеляційний суд теж не побачив хуліганства в діях журналіста, якого побили під час звіту мера Херсона

14.12.2010    джерело: ua.korrespondent.net

Апеляційний суд Херсонської області виправдав херсонського журналіста і правозахисника Дементія Білого, який став учасником бійки під час звіту мера Херсона.

Про це повідомив сам Білий. За його словами, суд відмовив у задоволенні апеляції на рішення Суворовського райсуду Херсона, який не знайшов ознак адмінпорушення в його діях під час громадського звіту міського голови Херсона Володимира Сальда 14 вересня.
"12 грудня отримав рішення Апеляційного суду Херсонської області. Суд поставив крапку в спробах зробити з мене хулігана, який "зривав" звіт Херсонського міського голови Володимира Сальда та "розпускав руки". Суд підтвердив, що в моїх діях не було складу адміністративного правопорушення. Скаргу пана Шевчука залишили без задоволення. Рішення остаточне і оскарженню не підлягає", - поінформував Білий.
Як повідомлялося, 14 вересня під час звіту мера Херсона Володимира Сальда перед громадськістю в обласному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша відбулася бійка, в якій брали участь і постраждали голова обласного відділення Комітету виборців України Дементій Білий і приватний підприємець Віктор Шевчук.
На місце події прибула слідчо-оперативна група Херсонського МВ УМВС для встановлення та документування обставин події. Від учасників і свідків взяли пояснення.

 Поділитися