MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Міліція збирає відео на учасників податкового Майдану

16.12.2010    джерело: www.pravda.com.ua

Телеканал новин "24" отримав запит з ГУМВС з проханням надати всі відеоматеріали з "податкового Майдану".*Про це в середу повідомляє прес-служба телеканалу.

Так, в запиті просять надати усі фото- та відео матеріали, зібрані репортерами телеканалу в період з 21.11.2010 по 03.12.2010 з приводу проведення акцій протесту проти прийняття Верховною Радою нового податкового кодексу та встановлення наметового містечка на Майдані Незалежності.

"У зв’язку з розслідуванням кримінальної справи № 10-24539, за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 194 КК України, на підставі ст. 66 КПК України", - саме так сформульовано підстави для такого запиту до телеканалу новин.

Стаття 194 стосується Умисного знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах.

Раніше повідомлялося, що організаторів акцій підприємців викликали на допит до міліції.

 Поділитися