MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Виконавча влада вітає судову з професійним святом

16.12.2010    джерело: www.city.kharkov.ua
"Хочу подякувати Вам за підтримку, яку ви надаєте нам при прийнятті рішень..."

15 декабря - День работников суда

15 грудня 2010, 09:22

Уважаемые судьи и работники аппаратов судов!

Поздравляю вас с профессиональным праздником.

Основа демократического общества – равные права и возможности каждого гражданина. Воспитанники харьковской судебной школы работают сегодня во многих городах Украины.

Убежден, что судейский корпус нашего города всегда будет достойно исполнять свои обязанности во имя укрепления законности и правопорядка, справедливости, защиты прав и свобод человека.

Городская власть и в дальнейшем будет содействовать созданию надлежащих условий для осуществления прозрачного судопроизводства в Харькове.

Желаю здоровья, добра и благополучия вам и вашим семьям.

Харьковский городской голова Геннадий Кернес

 

Рівень захисту прав громадян і суб’єктів територіальної громади сьогодні набагато вище, ніж раніше. Олександр Новак

15 грудня 2010, 11:33

Урочистий прийом з нагоди Дня працівників суду відбувся сьогодні в малій залі Харківської міської ради.

«Від імені Харківського міського голови Геннадія Кернеса хочу привітати Вас з професійним святом, звернувся до присутніх секретар Харківської міської ради Олександр Новак. Харків вважається юридичної столицею Україні, і в цьому є ваша заслуга. Сьогодні рівень захисту прав громадян і суб’єктів територіальної громади набагато вище, ніж раніше. Хочу подякувати Вам за підтримку, яку ви надаєте нам при прийнятті рішень. Це дозволило нам отримати Приз Європи і зробити багато корисного для міста».

Також секретар Харківської міської ради вручив Почесні грамоти виконавчого комітету та Подяки міського голови.

 

Високий професіоналізм суддів гарантує можливість захисту прав громадян. Олександр Новак

15 грудня 2010, 16:50

Святковий концерт на честь Дня працівників суду пройшов сьогодні, 15 грудня, у Палаці студентів Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого.

Присутніх вітали секретар Харківської міської ради Олександр Новак, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов і ректор Національної юридичної академії Василь Тацій.

«За дорученням Харківського міського голови Геннадія Кернеса та депутатського корпусу я сердечно вітаю вас із професійним святом. Хочу висловити подяку за вашу непросту, відповідальну працю і зазначити, що високий професійний рівень наших суддів реально гарантує можливість захисту прав жителів Харкова та України в цілому, - звернувся Олександр Новак до присутніх у залі працівників суду. - Нам відомі проблеми, які сьогодні існують у Харкові. І я від імені керівництва міської ради запевняю, що ми і надалі будемо вирішувати їх спільними зусиллями, щоб у вас була можливість жити і працювати в комфортних умовах».

 

 Поділитися